Villeroy & Boch – Nove kolekcije

29.05.2015.

U naše prodavnice su stigle nove kolekcije Villeroy & Boch-a. Evo ukratko šta možete očekivati u našim radnjama:

Artesano Provencal Lavender

Inspiracija pronađena u idiličnim pejzažima Provanse i moćna četkice belgijske umetnice Izabel de Borčgrav su krivi za novi dekor Artesano Provencal Lavender, gde raštrkane grančice nežne lavande u živim nijansama ljubičaste i tamno crveni pupoljci dosežu balans cvetnog šika i modernog izgleda, a postavljeni su na toplu bež podlogu koja podseća na svetlu boju drveta i oivičeni ljubičastom bordurom, tako da u ovoj kombinaciji nestaju sve granice u novonastalim idejama individualne prezentacije.

NewWave Caffe Animals

NewWave Caffe kolekcija se ističe svojim ekstravagantnim šoljama i njihovim karakteristično zakrivljenim drškama i beskrajnim novim dekorima, jer je koncept NewWave Caffe istinska ikona dizajna. Proteklih godina šolje su krasile evropske i svetske metropole, dok je novi dizajn našao inspiraciju u raskoši i šarolikosti životinjskog sveta. Novu seriju započinju 4 nova dekora sa vodenim pticama, koje žive na različitim kontinentima: plavi vodomar, narandžasta pčelarica, zeleno-žuti papagaj i roze flamingo. Uživajte u njihovom nečujnom cvrkutu dok ispijate omiljeni napitak.

For Me - Floreana

Još jedan novitet je nova moderna kantri kolekcija For Me, kojoj će se obradovati svi oni koji vole da uživaju u opuštenom, ali stilizovanom obroku kod kuće, bilo da jedu sami, u paru ili u većem društvu. Bezvremeni dizajn, jasnih linija, nežnih prelaza i ljupkih oblika ga izdvaja od ostalih kolekcija. Čisto belom porcelanu For Me društvo pravi kolekcija Floreana, istog modela ali sa dekorom u boji: plava, zelena ili crvena, čija se inspiracija oslanja na cvetne motive istorijskih bakarnih tanjira iz prošlih vekova, a sve to čini da ovaj dekor ima savremeno modernu auru.