O nama

Sve je počelo od jednog sna…

Turobnih 90-tih, moglo se samo sanjati o lepim stvarima. Uživanje u imaginarnom, čarobnom, dalekom i nedostižnom niko nam nije mogao uskratiti. Želju da maštamo o lepoti, sjaju i raskoši, da se zanosimo idejom da je luksuz imanentan našem životu, da levitiramo između stvarnosti i magije, delili smo samo sa najbližima.

Razumeli su nas, podstakli i podržali. Sa malo urođenog prkosa, puno mladalačkog zanosa, vere u sopstvene mogućnosti i nade da nas srećne okolnosti neće zaobići, upustili smo se u neizvesnu, dečju avanturu ostvarivanja sopstvenih snova.

Tačno pre dvadeset i pet godina, decembra 1998. godine, sunce je obasjalo sva naša htenja, mesec uslišio naše molbe, a zvezde osvetlile put kojim ćemo nadalje ići.

Tako je rođen “Sun, Moon & Stars“.

Zahvaljujući svima vama koji ste imali razvijenu ljubav prema lepom, znali da poštujete vrhunski kvalitet i negovali estetiku življenja i danas trajemo kao neodvojivi deo svih koji kvalitet porodičnog života visoko vrednuju.

I nadalje ćemo biti pored vas da bismo ostvarili i sve vaše snove.
Hvala vam što ste podržali “Sun, Moon & Stars”

O nama

pogled na istoriju

history-1
4. DECEMBAR 1998. OTVARANJE PRVE PRODAVNICE

Otvaranjem prve prodavnice, započinje istorija Sun Moon & Stars kao zvaničnog i ekskluzivnog distributera za teritoriju Republike Srbije vrhunskih proizvoda za opremanje domaćinstva izrađenih od najkvalitetnijeg porcelana, kristala, srebra i hromiranog čelika najčuvenijih svetskih kompanija.

DECEMBAR 1998. PRVI BRENDOVI

Realizujući profesionalni cilj da Beogradu ponudimo najveći izbor savršenih proizvoda za opremanje domaćinstva, najznačajnijih svetskih proizvođača, prvi brendovi koji su došli u naš grad bili su: Villeroy & Boch, Rosenthal, WMF i Swarovski.

history-3
DECEMBAR 2002. OTVARANJE IKONIČKE PRODAVNICE

U Nušićevoj 25 otvorena je prva specijalizovana luksuzna prodavnica u Beogradu koja je ponudila vrhunski dizajnirano i visokokvalitetno stono kuhinjsko posuđe i dekorativne predmete najznačajnijih svetskih proizvođača.

DECEMBAR 2002. I PROMOCIJA BRENDA “SWAROVSKI” U SRBIJI

Krajem decembra 2002. godine u “Teatru Madlenianum” održana je veličanstvena promocija kompanije “Swarovski”, najvećeg i najznačajnijeg proizvođača kristala u svetu. U poseti su nam bili direktori i dizajneri ovog poznatog brenda, a veličanstvena promocija, sa velikim brojem učesnika, prigodnim programom i mnogobrojnim gostima, predstavila je izuzetne, atraktivne i vanvremenske kolekcije nakita koje su svojom magijom, senzualnošću, blještavim sjajem i spektakularnim doživljajem, verni pratilac veličanstvenih filmskih zvezda i javnih ličnosti.

2003 – 2006. NOVI BRENDOVI

U periodu od 2003. do 2006. godine našu ponudu proširujemo sa asortimanom novih, znamenitih, brendova, među kojima su: Christofle, Meissen, Wedgwood, Royal Albert, Royal Doulton, Riedel i Nachtmann.

history-1
MART 2006. OSLIKAVANJE “MEISSEN” PORCELANA

Ekskluzivno gostovanje slikara iz prve evropske fabrike porcelana, Meissen, upriličeno je u našoj prodavnici. Nekoliko dana, znameniti umetnik je oslikavao komade porcelana i zainteresovanim posetiocima pokazivao način ručnog dekorisanja proizvoda, koji se u ovoj fabrici primenjuje više od 300 godina, ističući svoj umetnički talenat, osećaj za kombinovanje boja i prenoseći prisutnima veliku ljubav prema porcelanu vrhunskog kvaliteta.

2008. HoReCa OPREMANJE

Proširujemo delatnost i na program potpunog opremanje hotela, restorana, ugostiteljskih objekata i catering delatnosti (HoReCa) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventa od porcelana, kristala, stakla, srebra, hromiranog čelika, kao i dekorativne proizvode vrhunskog kvaliteta, poznatih gastronomskih kompanija.

history-3
20.SEPTEMBAR 2009. IZLOŽBA “SREBRNO POSUĐE”

Etnografski muzej organizovao je izložbu “Srebrno posuđe iz zbirke Etnografskog muzeja u Beogradu” gde je stručna i kulturna javnost po prvi put imala priliku da se upozna sa delom kolekcije srebrnog posuđa iz zbirke gradskog pokućstva koji su nastajali u periodu od VIII – XX veka u najpoznatijim radionicama u zemljama Evrope. Izloženo je 137 eksponata specifične zanatske i umetničke izrade, a Sun Moon & Stars je pomogao izložbu prezentujući najznačajnije komade srebra izrađene u čuvenoj francuskoj fabrici “Christofle”.

25. AVGUST 2011. OTVARANJE OAZE HEDONIZMA GRADA

Proširenjem naše centralne prodavnice, na dva nivoa i na preko 500m2 prodajnog prostora i implementacijom luksuznih brendova, među kojima su Hermes, Lalique, Bernardaud, Saint Louis, Robbe & Berking i Richard Ginori, otvorili smo grandioznu i velelepnu oazu hedonizma Beograda, koja je sve najlepše iz sveta predstavila i u našoj prestonici.

12. APRIL 2012. PROMOCIJA LUKSUZNE SREBRNINE „CHRISTOFLE“

Predstavili smo najprestižnijeg proizvođača luksuzne srebrnine, francusku kuću “Christofle”. U sklopu promocije, ekskluzivno u Beograd, stigao je i najluksuzniji pribor za ručavanje izrađen u srebru i optočen dijamantima, “Malmaison Diamond”.
U gostima je bio i majstor gravure kompanije “Christofle”, Floran Aržan, koji je demonstrirao vrhunsko umeće bravurozne tehnike graviranja i svojim specifičnim alatima, na odabranim predmetima od srebra, urezivao monograme, posvete i važne datume, vernim kupcima i prisutnim zvanicama.

history-1
15. JUNI 2012. NAGRADA „BIZNIS PARTNER“

Dobitnici smo nagrade “Brand Leader Award” za 2012. godinu koja podrazumeva inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija koje kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

11. OKTOBAR 2012. VIP „RIEDEL“ DEGUSTACIJA

„U vinu je istina, a u čaši je tajna“, rekao je Kornel Dura regionalni menadžer renomirane kompanije sa viševekovnom tradicijom u izradi vinskih čaša i dekantera od kristala i stakla, na VIP “Riedel” degustaciji koju smo organizovali za sve klijente i ljubitelje ovog božanskog napitka.
Naši gosti imali su priliku da lično osete koliko oblik čaše utiče na percepciju vina, te da buke, ukus, balans i završna aroma sveukupne punoće vina najvećim delom zavise od oblika čaše iz koje se pije i koja ima kompleksnu ulogu u prepoznavanju i prenošenju poruke kvalitetnog vina.

history-3
9. APRIL 2014. POP EVENT „SWAROVSKI“

Predstavili smo novu kolekciju nakita „Swarovski“ za sezonu proleće/leto 2014. godine koju su promovisale uspešne i ugledne dame našeg kulturnog i javnog života. Aktuelan trend koji nosi u sebi kreativni sudar jedinstvenih stilova u mešavini raznih etničkih kultura i tradicionalnih tehnika, ističe modernost i ženstvenost, kao i damu sa stilom koja je svoja, elegantna i duhovita, poštovana i vredna divljenja, kakve su bile i Jadranka Jovanović, Branka Pujić i Anđela Jovanović, Nina Janković, Milica Zarić, Ana Stanić, Ivana Zarić, Sanja Purić, Ivona Pantelić, Jelena Gajšek, Vesna Mandić, Aleksandra Gudelj i Dragana Ćosić, koje su promovisale ovu kolekciju nakita.

4. DECEMBAR 2014. INTERNET PRODAVNICA

Da ima nečeg sudbinskog u našem poslovanju pokazuje početak rada naše internet prodavnice koja je „oživela“ je na isti dan kada smo pre 16 godina započeli sa radom i otvorili prvo maloprodajno mesto.

1. JUNI 2015. OTVARANJE PREMIUM „SWAROVSKI“ MONOBREND PRODAVNICE

Prvi dan juna pridodao je lancu naših prodavnica još jedan blještavi kristal, monobrend butik “Swarovski” u šoping molu Delta City. Ovim korakom, mreža naših maloprodajnih objekata proširena je na tri vrhunski opremljene prodavnice u centru Beograda.

history-1
23. MAJ 2018. POKROVITELJI NAGRADE „ŽENSKO PERO“

U hotelu „Radisson Blu Old Mill” u Beogradu, pod pokroviteljstvom našeg preduzeća, dodeljena Bazarova književna nagrada “Žensko pero” za 2017. godinu. Ova tradicionalna književna nagrada koju je ustanovila izdavačka kuća “Politika” i ženski časopis “Bazar”, od 2000. godine, dodeljuje se književnici za najbolji roman ili zbirku priča koji su objavljeni u prethodnoj godini, sa idejom afirmacije ženskog književnog stvaralaštva.

2016 -2018. POKROVITELJI “ELLE STYLE AWARDS”

Svetski modni magazin “ELLE” tradicionalno okuplja poznata imena iz oblasti mode, dizajna, umetnosti i kulture dodeljujući prestižno priznanje “Elle Style Awards” najznačajnijim predstavnicima u različitim oblastima stvaralaštva. Elegancija i glamur očaravaju su sve prisutne u Kristalnoj dvorani hotela “Hyatt Regency Beograd”, a na događajima kojima je pokrovitelj naše preduzeće okupljalo se više stotina istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode Srbije i regiona.

history-3
8. FEBRUAR 2023. OTVARANJE NOVOG PRODAJNOG MESTA U „TC GALERIJA“

Otvorili smo još jedna vrata sveta elegancije i života sa stilom koja se nalaze u prizemlju TC Galerija, na ulazu broj 3.

Sun Moon & Stars nije obična prodavnica proizvoda za opremanje domaćinstva i dekorativnih predmeta – mi predstavljamo način života. Naš brend postoji da bi inspirisao i podstakao da unesete eleganciju u svoj dom, kako biste stvorili savršeni ambijent za sebe i svoje najdraže.

OKTOBAR 2023. NOVA INTERNET PRODAVNICA

Podigli smo nivo naše usluge i „otvorili“ novu, modernu, savremenu, prema svetskim standardima izrađenu, internet prodavnicu koja će omogućiti našim kupcima jednostavnije, brže i kvalitetnije snalaženje u kupovini preko interneta. Možete nestati u virtuelnom svetu lepote naših proizvoda, detaljno se informisati o sveobuhvatnoj ponudi, brendovima, proizvodima i cenama, pronaći proizvod idealan za vas, i po kvalitetu i po ceni, i u svega nekoliko koraka, kupiti odabrane proizvode iz topline doma i sačekati brzu isporuku na željenu adresu.

NAŠI PRINCIPI USPEHA

 • O nama

  Uvek neko mora biti najbolji i u vašoj sferi interesovanja. Odlučite da to budete baš vi i postavite sebi ciljeve koje ćete temeljno, racionalno osnovano, ekonomski opravdano, razložiti na manje korake i odvažno učiniti taj, najnesigurniji, prvi korak.

 • O nama

  Neophodno je da uvećate svoje snove nebrojeno puta i da u vreme kada niko drugi ne veruje u vašu ideju, vi apsolutno morate da stanete iza nje, kao i da u samome sebi pronađete dovoljno hrabrosti, smelosti i snage da se upustite u neizvesnu avanturu, zvanu „privatni biznis“ u Srbiji.

 • O nama

  Nemojte se zadovoljiti da budete dobri u onome što radite, kada možete biti najbolji, ali znajte da biste postigli rezultate koji ostvaruje samo 5% poslovnog sveta, morate imati „petlju“ koju ima samo 5% poslovnog sveta.

 • O nama

  Fokusirajte se na ono što volite i umete najbolje da radite, jer prevelika disperzija ne daje vrhunske rezultate. Svojim darom i snagom prevaziđite vaše strahove, a misli „ja ne mogu“, „ovo nije moguće“, „tako je teško“ izbacite iz svog vokabulara.

 • O nama

  Sve „probleme“ u profesionalnoj svakodnevici posmatrajte samo kao dnevne izazove koji stavljaju na probu vašu posvećenost ciljevima, nadama i snovima i sistematično ih rešavajte ne dovodeći u pitanje izabrani put.

 • O nama

  Proporcionalno uspehu koji stičete neka vaše ambicije rastu, a svaki slobodan trenutak i nadalje koristite da učite, saznajete i da se usavršavate, da unapredite svoje veštine, uglancate svoj dar i izbrusite ideje.

 • O nama

  Ne živite u prošlosti jer je ona nepoštovanje vaše budućnosti. Iz prošlih iskustava pronađite ono najbolje i iskoristite na pravi način za smele korake koje ćete, bez odlaganja, koji je beg od stvarnosti, učiniti upravo ovoga trenutka.

 • O nama

  Svakodnevno povećavajte svoju kreativnost, prilagodljivost i inovativnost, slušajte svoju intuiciju. Samo tako ćete ostvariti uspešne promene u poslovanju. I ne brinite mnogo. Promena je teška u početku, zbrkana u sredini, a predivna na kraju.

 • O nama

  Znajte da u poslu niste najpametniji i jedini mogući. Ali, ako želite da izgradite prvorazrednu kompaniju, ne možete sebi priuštiti drugorazredne igrače. Razvijajte liderstvo, talente i samouverenost kod svakog pojedinca u preduzeću i budite uvek spremni da dobro platite najbolje.

 • O nama

  Naučite da gledate saradnike u oči kada razgovarate sa njima, da im se osmehnete kada ih sretnete, da kažete „molim te” i time im pokažite da ih poštujete, da kažete „hvala” čime im pokazujete da ih cenite.

 • O nama

  Ne počinjite da radite ako posao ne vidite kao zadovoljstvo i ako se pritom ne zabavljate. Živite i radite tako da svet učinite prijatnijim i lepšim mestom boravka za sebe i sve oko vas.

 • O nama

  Izgradite blistavu karijeru, ali ne zaboravite da uživate u životu. Besmisleno je postati „biznis legenda“, a izgubiti „dete“ u sebi.

 • O nama

  I nikada nemojte zaboraviti da su potrebne decenije da steknete fantastičnu profesionalnu reputaciju, i samo nekoliko sekundi da sve to izgubite jednim nepromišljenim potezom.

about-back-slider