Pokloni za zlatnu svadbu

Pokloni za zlatnu svadbu deo su tradicionalnog običaja darivanja parova koji su u zajedničkom bračnom životu proveli 50 godina. Odlazak na proslavu ovog značajnog jubileja podrazumeva da se za trajnu uspomenu ponese odgovarajući poklon koji svojom simbolikom proslavlja ljubav, trajanje i večnu povezanost.

Istražite našu online prodavnicu koja će rešiti nedoumicu šta pokloniti za zlatnu svadbu i obradujte drage ljude najboljim poklonom.

Poklon za 50 godina braka – šta pokloniti za zlatnu svadbu?

Svi imamo velike nedoumice kada je izbor poklona za određene prigode u pitanju i pitamo se šta pokoniti za 50 godina braka roditeljima, rodbini i prijateljima za ovaj izuzetan jubilej koji predstavlja krunu skladnog, zajedničkog života? Naša online prodavnica, na jednom mestu, nudi veliki asortiman najboljih poklona za zlatnu svadbu koji će večno čuvati uspomenu na nas i ovaj veličanstveni datum.  

Brak sa poluvekovnim trajanjem jedan je od najznačajnijih jubileja u porodičnom životu, jer je on potvrda trajanja u ljubavi, dokaz skladnosti, snažnih emocija i neraskidive povezanosti. Bračni par je u zrelim godinama, okružen porodicom, ispunjen zadovoljstvom mnogobrojnih trenutaka radosti i lepote življenja koji su proveli gradeći svoje bogato porodično carstvo. Nismo često u prilici da prisustvujemo proslavama obeležavanja ovakvih jubileja i nemamo mnogo ideja za odabirom poklona za zlatnu svadbu. 

Odavno su nam poznati običaji, navike, potrebe, interesovanja bračnog para kod koga idemo na proslavu, što nam je i glavna vodilja za izbor najboljeg poklona. Iako znamo da baka najbolje na svetu priprema neka jela, za ovu priliku ne treba kupovati posuđe ili kuhinjska pomagala, jer poruka koju poklonom šaljemo toga dana ne sme biti želja za njenim angažovanjem u kuhinji.

Zato, budite originalni, budite drugačiji u izboru poklona za 50 godina braka. Odaberite poklone za parove koji nose simboliku ljubavi i trajanja i imaju zlatne dekore ili odsjaje ovog plemenitog metala, a koji će biti izloženi na vidnom mestu u domu i svojom lepotom neprestano buditi uspomene na večnu sjedinjenost.  

Kreativne i unikatne ideje za poklon za zlatnu svadbu

Ukoliko nedostaju kreativne i unikatne ideje za poklon za zlatnu svadbu, pokušaćemo da vam ih damo, verujući da ćete u našoj širokoj ponudi pronaći idealnu kombinaciju proizvoda koja će obradovati slavljenike.

Bračni parovi u zrelim godinama treba da uživaju u svojoj ljubavi u ostatku života, da opušteni nazdravljaju svakom trenutku, tako da je savršen, romantičan, poklon set dve čaše za šampanjac, sa zlatnim dekorom ili u zlatnoj boji, koja je i simbol 50 godina braka. Predlažemo ekskluzivne kristalne čaše, precizno rezbarene, sa obodnim zlatnim dekorom ili varijantu sa pozlaćenom drškom na kojoj su utisnsuti simboli trajanja ljubavi.

Ako želite da budete drugačiji i da izbegnete poklanjanje šampanj čaša, kupovinom čaša atraktivnog oblika u zlatnoj boji, za martini, likere ili koktele bićete originalni i znaćete da će se poklon upotrebljavati sa sećanjem na vas. 

Odabranim čašama možete dodati i kristalnu flašu za piće, koja će upotpuniti elegantno posluženje i doprineti izvanrednom ugođaju opuštanja uz ispijanje omiljenih napitaka. 

Pozlaćena kolekcija, savršeno elegantnih predmeta Vere Vang, inspirisana simboličnom, skladnom unijom ljubavi dvoje ljudi, spaja u neraskidivom čvoru snagu emocija, graciozno ih vezujući u mašnu. Čaše za šampanjac i svećnjaci dolaze u paru, a ramovi za fotografije u više veličina biće idealan poklon, naročito ako u njih stavimo posebno zabeleženi trenutak za večno pamćenje. 

Jedan od originalnih poklona za zlatnu svadbu jesu dekorativne činije zlatnih tonova, posude koje mogu biti korišćene i za serviranje hrane prilikom obeda, a koje se iza toga transformišu u činiju za voće ili slatkiše, za cveće ili sveće. Kreativan poklon mogu biti i male ukrasne kutije i činije za serviranje apetisana ili bombona, koje ujedno mogu biti i mesto za odlaganje nakita i drugih sitnica. 

Naš poklon može da bude veličanstveni i trajni statusni simbol doma, a onda je izbor iz dekorativnog programa nekog od luskiznih brendova prava stvar. Grandiozna Lalique vaza, Christofle escajg ili komad Meissen porcelana, uvek sa dekorima ili prelivima zlatne boje, dragocena je uspomena i najbolji poklon za 50 godina braka.

Poklon za 50 godina braka roditeljima

Poklon za proslavu 50 godina braka roditelja, jedan od najznačajnijih porodičnih jubileja, uvek donosi mnogo razmišljanja, jer nam se ništa od ponuđenog na tržištu ne čini dovoljno dobro i vredno kao dar zahvalnosti najznačajnijim ljudima u našem životu. Svakako da bi deca trebalo da preuzmu organizaciju proslave ovog jubileja i da svečano, dostojanstveno, sa velikim brojem rodbine i prijatelja obeleže ovaj značajni datum. 

Roditeljima za zlatnu svadbu možemo pokloniti pozlaćeni pribor za jelo, jer on simbolično asocira na početak zajedničkog života, pošto su escajg dobili i kao poklon za venčanje. Ovaj izuzetan dar svojim kvalitetom obazbeđuje večno trajanje, tako da će se prenositi generacijama i time će se sećanje na roditelje dugo trajati u porodičnim uspomenama.

Unikatan poklon napravićemo ukoliko ga personalizujemo. To mu daje osobenost, neponovljivost, individualnost, raritetnost, jedinstvenost, stavljanjem lične oznake, svog unikatnog pečata, svog znaka. Personalizovani predmet može biti izrađen u serijskoj pa čak i masovnoj proizvodnji, a mi ćemo ga učiniti jedinstvenim utiskujući na njega odabrani simbol, grb, inicijale, poruku i slično, što možemo uraditi, u zavisnosti od vrste materijala od kojeg je izrađen predmet, ispisivanjem, utiskivanjem ili graviranjem.

Personalizujte poklon za 50 godina braka, graviranjem posebnih simbola, inicijala, datuma venčanja ili lične poruke na predmete trajne vrednosti izrađene u posrebrenju ili srebru, kao znak pažnje i poštovanja prema roditeljima, kao i iz potrebe da se zaboravu odupre ovaj posebni događaj i datum njegovog proslavljanja. Ovakvi pokloni za zlatnu svadbu su jedinstveni, sa ličnim pečatom, unikatnim izgledom, posebnom vrednošću i večnom uspomenom koja čuva od zaborava ovaj važan porodični dan.

Roditelje možemo obradovati i novim servisom za ručavanje sa zlatnim dekorom koji je uvek svečan i elegantan poklon. Za neodoljivo slatke trenutke u ostatku zajedničkog života poklonite za zlatnu svadbu set za kolače koji ćete sami napraviti kombinujući tanjire za kolače, tacne za torte i druge slatkiše, etažere, a koji možete dopuniti i šoljicama za kafu ili čaj u istom, zlatnom dekoru, kao i desertnim kašičicama ili viljuščicama. 

Vaš izbor poklona može da ide u pravcu nekog posebnog, atraktivnog, dekorativnog, a ujedno i funkcionalnog predmeta koji će svojom osobenom dizajnerskom vizijom i savršenom izvedbom doneti osveženje prostoru i svojom monumentalnošću roditelje uvek podsećati na vas. Ikoničke vaze i grandiozne ukrasne činije, prava remek dela skulpturalnosti, predstavljaju ukras svakog prostora, a svojom tradicijom garantuju kvalitet i vrednost koja se generacijski prenosi.

Odaberite najlepši poklon za zlatnu svadbu u Sun Moon & Stars prodavnici

Opredeljenje da se kao poklon za 50 godina braka kupi neki od dekorativnih predmeta dobar je korak. Ramovi za fotografije kao večna uspomena odabranih momenata života, svećnjaci raspoređeni u paru, prigodne figure koje simbolišu zajedništvo, ukrasne tacne na više nivoa za posluženje slatkiša ili dominantna vaza, deluju kao remek dela vajarske umetnosti, prostor dnevnog boravka čine atraktivnijim, odmor u njamu prijatnijim i sećanje na nas trajnim.

Neverovatno snažnog utiska, dominantnih detalja, ekstremno moderni, a u isto vreme konceptualno jednostavni i minimalistički opredeljeni, svi naši pokloni za zlatnu svadbu, predstavljaju pravo osveženje na tržištu. Cene su raznolike i kreću se od izuzetno povoljnih, u odnosu na konkurenciju i odnos kvaliteta, do luksuznih poklona čuvenih brendova i dizajnera koji imaju i visoku cenu, a koja je u našim prodavnicama identična sa cenama na svetskom tržištu za određene brendove.

Istražite našu internet prodavnicu i odaberite poklon za 50 godina braka iz širokog asortimana, u svega par klikova, kao idealan spoj elegancije, kvaliteta i tradicije, koji će ispuniti sva vaša očekivanja i produžiti trajanje skladnog, zajedničkog života bračnog para. Da biste osetili prefinjenu lepotu svake kolekcije, svratite u naše prodavnice u Nušićevoj 25 i TC Galerija i uverite se u veličanstvenost predstavljenih proizvoda.