Pokloni za venčanja

Pokloni za venčanje deo su tradicionalnog običaja darivanja mladenaca prilikom stupanja u brak i započinjanja zajedničkog života. Odlazak na svadbenu proslavu podrazumeva da se za trajnu uspomenu ponese odgovarajući poklon iz asortimana proizvoda za opremanje domaćinstva.

Istražite našu online prodavnicu koja će rešiti nedoumicu šta kupiti kao poklon za svadbu  i obradujte drage ljude najboljim svadbenim pokonom

Pokloni za venčanje – obradujte mladence unikatnim poklonom

Svi imamo velike nedoumice kada je izbor poklona za određene prigode u pitanju i pitamo se šta pokoniti za svadbu rodbini i prijateljima na početku zajedničkog života? Naša online prodavnica, na jednom mestu, nudi veliki asortiman najboljih poklona za svadbu koji će večno čuvati uspomenu na nas i novom paru ulepšavati prostor življenja. 

Svima je dobro poznato da se čovek kući dok god živi i da mu je uvek potrebno nešto novo da ukrasi i ulepša svoj prostor življenja ili da sa funkcionalnim i svima neophodnim pomagalima u domaćinstvu olakša pripremu i serviranje hrane ili, u krajnjem slučaju, da zameni neke od rasparenih i dotrajalih predmeta. 

 

Poslednjih godina postao je trend da za svadbu mladencima dajemo novac smartajući da im je on najpotrebniji, a i skraćujući sebi razmišljanje o poklonu i odlazak u kupovinu. Sigurno je da je novac svima potreban, ali je to najlošiji mogući izbor poklona. Jer, nema te količine novca koja se za tren ne može potrošiti, pa čak i za najbanalnije, svakodnevne stvari, a onda ništa ne ostaje…. ni sećanje, ni podsećanje, ni uspomena… Vas i vaš poklon prekrije zaborav.

Budite originalni, budite drugačiji u izboru poklona za venčanje. Odaberite ono što je preko potrebno mladencima ali o čemu, u prvim koracima planiranja svojih potreba, preterano ne razmišljaju.

Kako odabrati najbolji poklon za mladence?

Uglavnom su nam poznati običaji, navike, potrebe, interesovanja osoba kod kojih idemo na svadbu, što je potpuno dovoljno da im izaberemo najbolji poklon za mladence. Ukoliko znamo da mladi bračni par započinje zajednički, samostalan život u sopstvenom domu, on je najčešće nedovoljno opremljen, tako da će im za prve korake biti neophodni osnovni predmeti za dobro organizovanje domaćinstva i uživanje u njemu. U tom slučaju opredelite se da poklonite neki od osnovnih setova za ručavanje koji se sastoji od bazičnih tanjira (plitki, duboki, mali), modernog, neutralnog dekora, uklopivih u svaki enterijer, koji će, prema širenju potreba moći da se dopunjava pratećim elementima (ovalnim tanjirima, činijama, supijerama, sosijerama, šoljama raznih veličina, bokalima, tacnama za kolače i sl.). Takve srvise za ručavanje, idealne kao poklon, uobličili su „Villeroy & Boch“, „Rosenthal“ i drugi brendovi koje zastupamo, dajući u jedinstvenim pakovanjima već formiranu osnovnu kombinaciju tanjira, po veoma pristupačnim cenama.

Ukoliko idemo u posetu mladim članovima najuže porodice koji sada započinju samostalani život u svom domaćinstvu, možemo da im na poklon odnesemo kvalitetan pribor za jelo, jer je to izuzetan svadbeni poklon, neophodan za postavljanje stola, svakodnevnu upotrebu i početak života u novom prostoru, a svojim kvalitetom obezbeđuje večno trajanje. 

Pokon za svadbu može da bude i neki praktičan, električni, mali kuhinjski aparat, poput miksera, blendera, tostera ili stonog roštilja. Takođe, možemo im kupiti i neophodno posuđe, setove šerpi, tiganje, ali i neke specijalne posude za pripremu hrane. Veliki problem mladima rešićemo ukoliko im kao poklon za svadbu darujemo nekoliko setova čaša za različita pića, čime omogućavamo da odmah mogu da posluže goste koji će im dolaziti u posetu. Ukoliko odlučimo da izbor proizvoda za svakodnevnu upotrebu prepustimo domaćinima, a da naš poklon bude veličanstveni i trajni statusni simbol doma, onda je izbor iz dekorativnog programa nekog od luskiznih brendova prava stvar. Grandiozna Lalique vaza, posrebreni Christofle escajg ili komad Meissen porcelana dragocena je uspomena i najbolji poklon za venčanje koji ostavlja bez daha.

Ukoliko idete u posetu mladencima koji već poseduju neophodne proizvode u domaćinstvu, onda izaberite kreativan poklon za svadbu, nešto jednostavno, funkcionalno, korisno i neophodno svakom domaćinstvu, a za šta se domaćini, u kupovinama tokom osnovnog opremanja, ne bi odlučili. 

Pokloni za mladence – šta kupiti za venčanje?

Tradicionalni svadbeni pokloni

Najčešće se opredeljujemo da kao pokon za mladecne kupimo neki od malih kuhinjskih aparata, kao funkcionalnu spravu koja se permanentno upotrebljava, olakšava i ubrzava pripremu hrane, a ima i garancije dugogodišnjeg trajanja. Pored toga, mladencima su 

uvek neophodne čaše, kako za osnovna tako i za specifična pića. Izaberite kristalne čaše bez posebnog, rezbarenog dekora, jer se one mogu uklopiti sa najvećim brojem čaša koje možete naći na našem tržištu, a za koje se može pretpostaviti da ih mladenci imaju ili da ih mogu dobiti na poklon. Ako želite da budete drugačiji i da izbegnete kliše poklanjanja vinskih čaša ili čaša za vodu, kupovinom čaša atraktivnog oblika za rakiju ili druga ljuta pića od voća, kao i čaša za martini i likere, za konjak ili šampanjac bićete originalni, a svesni da će vaš poklon uvek zatrebati. Odabranim čašama možete dodati i kristalnu flašu za piće, koja će upotpuniti elegantno posluženje i doprineti izvanrednom ugođaju opuštanja uz ispijanje omiljenih napitaka. Izuzetno luskuzan poklon za venčanje možete napraviti izborom ekskluzivnog seta od dve čaše, naših čuvenih proizvođača kristala ili srebra. 

Veliki broj parova stupanjem u brak se osamostalio i ima potrebu da se opremi osnovnim, funkcionalnim kuhinjskim predmeta za pripremu i serviranje hrane. Sigurno nećete pogrešiti ukoliko im kupite neki od setova posuda za kuvanje i odlaganje hrane, jer koliko god da ih imamo javlja se potreba za još nekim sudom više. Predlažemo i posude za specijalna jela nekih egzotičnih kuhinja, šerpe sa cediljkom za jednostavniju pripremu paste, posude sa više pregrada za kuvanje na pari većeg broja namirnica, ekspres lonce različitih veličina koji će vreme kuvanja svesti na minimum, tiganje za gril, ribu ili neke posebne vrste hrane, kao i praktična kuhinjska pomagala za olakšavanje pripreme hrane. 

Pribor za jelo je nešto bez čega se ne može zamisliti ni jedan obed, a sigurno je da dodatne escajge, za ribu, pastu ili stek, kao i pomagala za njihovo serviranje mladenci još nisu sebi obezbedili, tako da ćete ih obradovati ukoliko im ih poklonite. 

Ekspres lonac – davnašnje čudo tehnike, a današnja potreba daje odgovor na pitanje šta kupiti za svadbu. Magična posuda koja čini da nemoguće postane stvarno. Sa njim se pasulj ili sarma pripremaju najviše sat vremena, dok se supa, kupus, grašak, boranija i ostala domaća jela iznose na trpezu već posle pola sata, a u dinstanom mesu i povrću može se uživati i za oko 10-tak minuta. Zar nije idealan pokon za mladence?

Tiganj – nikada nije menjao izgled plitke, okrugle posude sa drškom, namenjene pečenju i prženju, ali je menjao svoje ruho. Od emajliranog gvozdenog, čeličnog, preko aluminijumskog, bakarnog i keramičkog, sa različitim nelepljivim završnim slojevima. Kao top poklon za venčanje, idealan je troslojni WMF-ov „Profi Resist“ model, sačinjen od hromiranog čelika 18/10 ispunjen aluminijumskim punjenjem, završen hrom-čelik slojem i obložen rupičastim“saćem“ nelepljive čelične strukture koja čini da sva hrana koju pripremamo na tiganju, klizi sa njega i ne lepi se za njegovo dno.

Često se opredeljujemo da za svadbu poklonimo neki proizvod dopunskog stonog programa, jer su primarno funkcionalni, a ako posvetimo pažnju prilikom njihovog izbora možemo kupiti veoma dekorativni komad i doprineti visokom estetskom izgledu postavljenog stola. Jednostavne posude za začine, ulje i sirće, posude za buter,  svećnjaci, vaze manjih dimenzija, posude za hlađenje pića i led kao i druge praktične sitnice, zajedničko obedovanje mladog para učiniće mnogo prijatnijim.

Personalizovani poklon za venčanje

Personalizacija nekog predmeta podrazumeva njegovu osobenost, neponovljivost, individualnost, raritetnost, jedinstvenost, stavljanjem svoje lične oznake, svog unikatnog pečata, svog znaka. Personalizovani predmet može biti izrađen u serijskoj pa čak i masovnoj proizvodnji, a mi ćemo ga učiniti jedinstvenim utiskujući na njega odabrani simbol, grb, inicijale, poruku i slično, što možemo uraditi, u zavisnosti od vrste materijala od kojeg je izrađen predmet, ispisivanjem, utiskivanjem ili graviranjem.

Personalizujte poklon za venčanje, graviranjem posebnih simbola, inicijala, datuma venčanja ili lične poruke na predmete trajne vrednosti izrađene u posrebrenju ili srebru, kao znak pažnje i poštovanja prema mladencima, kao i iz potrebe da se zaboravu odupre ovaj posebni događaj i datum njegovog proslavljanja. Graviranje može biti urađeno u fabrici gde će prema vašoj želji biti sačinjen nacrt, koji će nakon date saglasnosti majstor gravure preneti na odabrani predmet, dodatno obraditi i „presvući“ posebnim zaštitnim slojem ili pak, predmet i sami možete gravirati, kod najbližeg gravera. Ovakvi pokloni za svadbu su jedinstveni, sa ličnim pečatom, unikatnim izgledom, posebnom vrednošću i večnom uspomenom koja čuva od zaborava ovaj važan mladenački dan.

Originalni pokloni za mladence

Ukoliko je mladi bračni par već opremio svoje buduće domaćinstvo osnovnim, neophodnim predmetima i ne želite da ih pretrpavate sličnim proizvodima, vaš izbor pokona za venčanje treba da ide u pravcu nekog posebnog, atraktivnog, dekorativnog, a ujedno i funkcionalnog predmeta koji će svojom osobenom dizajnerskom vizijom i savršenom izvedbom doneti osveženje prostoru i svojom monumentalnošću uvek podsećati na vas. „Meissen“, „Lalique“, „Rosenthal“ vaze, prava remek dela skulpturalnosti, i bez cvetnih aranžmana predstavljaju ukras svakog prostora, a svojom tradicijom garantuju kvalitet i vrednost koja se generacijski prenosi.

Odaberite romantični poklon za mladence, sa simbolikom ljubavi. Posrebrena kolekcija, savršeno elegantnih predmeta Vere Vang, inspirisana simboličnom, skladnom unijom ljubavi dvoje ljudi, spaja u neraskidivom čvoru snagu emocija, graciozno ih vezujući u mašnu. Čaše za šampanjac i svećnjaci dolaze u paru, a ramovi za fotografije u više veličina biće idealan poklon, naročito ako u njih stavimo posebno zabeleženi trenutak za večno pamćenje. 

Jedan od originalnih poklona za mladence sigurno je multifunkcionalna činija, posuda koja može biti korišćena i za serviranje hrane prilikom obeda, a koja se iza toga transformiše u činiju za voće ili slatkiše, za cveće ili sveće, ali i posudu za odlaganje sitnica kojima obiluje svaka kuća.

Za neodoljivo slatke trenutke poklonite mladencima set za kolače koji ćete sami napraviti kombinujući tanjire za kolače, tacne za torte i druge slatkiše, etažere, a koji možete dopuniti i šoljicama za kafu ili čaj u istom dekoru, kao i desertnim kašičicama ili viljuščicama. Neka dekori budu intenzivnog kolorita, sa motivima iz prirode, jer se posluženje deserta uz topli napitak odvija nakon obeda, u opuštenom ambijentu dnevnog boravka, tako da se odabrani setovi ne moraju uklapati sa postojećim dekorima porcelana iz servisa za ručavanje. 

Ukoliko ste ekstremno neodlučni kod opredeljenja za izbor poklona za venčanje, nećete pogrešiti ako u našo online prodavnici „kupite“ novčani poklon vaučer koji, uz prigodnu poruku, poklanjate mladencima, a koji će im omogućiti samostalan izbor poklona u određenoj novčanoj vrednosti. 

Najbolji pokloni za svadbu u našoj prodavnici

Neverovatno snažnog utiska, dominantnih detalja, ekstremno moderni, a u isto vreme konceptualno jednostavni i minimalistički opredeljeni, svi naši pokloni za svadbu, predstavljaju pravo osveženje na tržištu. Cene su raznolike i kreću se od izuzetno povoljnih, u odnosu na konkurenciju i odnos kvaliteta, do luksuznih poklona čuvenih brendova i dizajnera koji imaju i visoku cenu, a koja je u našim prodavnicama identična sa cenama na svetskom tržištu za određene brendove.

Istražite našu internet prodavnicu i odaberite poklon za mladence iz široke ponude, u svega par klikova, kao idealan spoj elegancije, kvaliteta i tradicije, koji će ispuniti sva vaša očekivanja i omogućiti mladencima novu i lepšu dimenziju života. Da biste osetili prefinjenu lepotu svake kolekcije, svratite u naše prodavnice u Nušićevoj 25 i TC Galerija i uverite se u veličanstvenost predstavljenih proizvoda.