Pokloni za parove

Pokloni za parove večno ispisuju jedinstvenu priču posebnih emocija, trajanja uspomena, ističu sve osobenosti našeg stila, otkrivaju posebnosti naše estetike i šalju emotivnu poruku dragim osobama kojima ih poklanjamo.
Izuzetni pokloni za nju i njega, za svaku priliku, deo su naše široke ponude proizvoda, vrhunskog kvaliteta, prefinjenog dizajna i simbolične poruke.
Istražite naš asortiman poklona i obradujte emotivne partnere nekim od naših luksuznih proizvoda. Poručite online!

Pokloni za parove za različite povode

Par, ona i on, simbolizuu iskonsku povezanost duša u sličnosti i u različitosti. Njihova drugost magnetska je privlačnost i sjedinjenje. 

Traganje za poklonima za parove, završićete u našoj online prodavnici u kojoj sigurno pronalazite atraktivan proizvod za svaku priliku, za svoju voljenu osobu, prema njenim potrebama, ukusu i ličnoj estetici, kao i prema prema planiranom budžetu. 

Svi imamo velike nedoumice kada je izbor poklona za dečka ili poklon za devojku u pitanju, počev od poklona za rođendan ili godišnjicu ili za odlazak na praznične, porodične proslave, ali naša online prodavnica rešiće probleme, jer na jednom mestu nudi veliki asortiman kreativnih poklona koji će večno čuvati uspomenu na nas i znameniti događaj. Možda je još veća dilema kada je u pitanju poklon za supužnike, jer se tokom višegodišnjeg braka uručio veliki broj raznovrsnih darova, pa nam ponestaju ideje za poklon.

Nema ničeg prirodnijeg za jedan emotivni par od čarobnog rituala serviranja omiljenog pića u dve istovetne čaše i uživanja u njegovom ispijanju udvoje. Prilikom poklanjanja čaša, nepisano, a podrazumevajuće, pravilo je darivati dve identične čaše jer u tom posebnom, omamljujućem trenutku nestajanja u lepoti osećaja sjediniće se dva bića povezana snažnim emocijama.

Set dve čaše za šampanjac, kristalne, posrebrene ili sa posebnom simboličnom aplikacijom idealan su izbor za sve savršene trenutke uživanja sa osobama sa kojima nas spaja najčistija od svih emocija – ljubav.

Savršeni poklon za njega ili nju je šolja. Taj svakodnevni, praktični, svima potreban predmet može se učiniti banalnim, ali ako promenimo ugao gledanja i bar na trenutak se zamislimo nad značajem i mogućim značenjima tog predmeta, shvatićemo njegovu potrebu, lepotu i simboliku. Uvek nam je potrebna, kod kuće, u kancelariji…. Uvek pijemo kafu ili čaj… Ako biramo poklon za devojku, neka to bude šolja od taknog, prozračnog porcelana romantičnog, cvetnog dekora, manje zapremine i suptilnih oblika. Kafa iz njih je neponovljivog ukusa, neopisive arome i doprinosi potpunom opuštanju i lagodnom strujanju najsenzitivnijih osećanja kroz telo. Ako nam je potreban pokon za dečka, našeg gospodina pravog, neka to bude veća, praktična šolja klasičnog oblika i sa dekorom koji odaje sigurnost, dostojanstvo, dominaciju i snagu.

Ako tragamo za poklonom za parove, za muški poklon biramo tamnije nijanse, a ženi poklanjamo nežne, pastelne boje. Možete se opredeliti za isti model, a drugačiji kolorit i muškarcu pokloniti šoljicu za kafu golubije sive, zagasito plave ili dekorisanih crnih nijansi, a dami zlatkasto bež, raznolikih pastelnih tonova ili eksplozivnih, raznolikih boja.

Za odlazak na porodične proslave ili u kućne posete kod nekog para, preporučujemo poklon iz segmenta dekoracije za kuću, jer su svakom domu potrebni proizvodi elegantnog dizajna, izrađeni od vrhunskog, sjajnog porcelana, kristala ili srebra, koji će uživanje u vremenu provedenom u porodičnom okruženju učiniti posebnim i nezaboravnim. Naš prodajni asortiman nudi veliki izbor originalnih poklona različite kućne dekoracije najznačajnijih svetskih proizvođača koji su se tokom vekova trajanja, etablirali kao simbol vrhunskog kvaliteta, besprekorne izrade i izuzetnog dizajna.

Najbolje ideje za poklon za parove

U našoj ponudi pronaći ćete najbolje ideje savršenih poklona za parove, podjednako funkcionalnih i dekorativnih, kao što su vaze različitih veličina, materijala i besprekornog dizajna, elegantne pepeljare i ramovi za fotografije, otmeni stoni satovi, ukrasne kutije, činije i šolje, kao i ekskluzivni svećnjaci i raznolike figure.

Opredeljeni za sveukupno opremanje domaćinstva upotrebnim i dekorativnim proizvodima za kuću, pružamo izuzetan izbor poklona za useljenje, venčanje, slavu, rođendane i sve ostale porodične proslave. Vrhunski proizvođači garancija su kvaliteta proizvoda, a osobe i porodice koje dobiju poklon iz našeg asortimana godinama uživaju koristeći ga.

Pokloni za dečka ili muža

Kada su u pitanju pokloni za muškarca puno vremena provodimo razmišljajući šta bismo im mogli darivati povodom rođendana, godišnjice, praznika, proslave ili prilikom obične posete. 

Ako kupujemo poklon za dečka ili muža, partnera koji nam je emotivno blizak, treba da se osvrnuti na njegove hobije, interesovanja, pasije, potrebe, Znamo, da li je kolekcionar, hobista, da li slobodno vreme provodi u kuhinji, poseduje li kreativne i umetničke sklonosti i prisetimo se je li skoro pričao da mu je nešto preko potrebno. 

Sigurno je da naš muškarac ima svoj voljeni napitak i veoma drži do toga da mu bude serviran na pravi način. To prvo podrazumeva adekvatnu čašu koja, mora biti čvrsta, jaka, dominantna, da stabilno i sigurno leži u šaci, jer jedino na taj način čari omiljenog pića ispoljavaju svoju punoću. Izbor posebne čaše za određeno piće našeg muškarca, uvek će biti pun pogodak. Znajući navike kupite na poklon dečku ili mužu, otmenu čašu za omiljenu vrstu vina, piva, viskija, rakije, konjaka, martinija, šotova ili nekog drugog pića, a kao dodatni poklon kojim možete upotpuniti set, a samim tim i užitak, ili ga sačuvati za neku drugu priliku, odaberite i adekvatnu flašu za odabrano piće. 

Užitak u ritualu prilikom serviranja omiljenog napitka biće veći ako poklonimo elegantan otvarač za flaše, termometar za vino, praktični sekač folije na flaši, ukrasni prsten za flašu koji će onemogućiti podlivanje pića, ali i ostale izuzetno funkcionalne i svima potrebne predmete kao što su kibla, posuda za led, set pomagala za spravljanje koktela, šejker ili neku specifičnu profesionalnu spravicu namenjenu isključivo za osobeni hedonistički momenat našeg muškarca. Ukoliko je strast prema cigaretama ili cigarama velika, moćna pepeljara biće pun pogodak.

Bojni pripadnici jačeg pola uživaju u pripremi njima dragih jela, naročito u dvorišnim druženjima, kada njihove kulinarske sposobnosti najviše dolaze do izražaja. Takav muškarac, insistira na tome da poseduje dovoljno dobar pribor kojim, na najlakši i najbrži način, može iskazati svoje vratolomije. Za to mu je svakako potreban WMF nož, hvataljke, viljuške, posebne šerpe za pripremanje određene vrste mesa kao i posude za čuvanje hrane. Odaberite adekvatne i radost neće izostati.

Ako voli paste ili biftek, određenu vrstu povrća ili neko domaće kuvano jelo, ribu i morske plodove ili specijalitete neke egzotične kuhinje, kao inventivan poklon za dečka ili muža može biti i specijalan tanjir, posude i pomagala namenjena samo toj vrsti hrane. 

Svaki muškarac svoju profesiju, svoj posao i karijeru izuzetno neguje, tako da kancelarija ima počasno mesto i prioritet u iskazivanju sopstvenosti, dominacije i stila. Setovi za kancelarijski sto, kutije za stone sitnice, držači za olovke i hartiju i druga pomagala neodvojivi su deo svakog poslovnog muškarca. Poklon za njega može biti i stoni sat, pepeljara, ram za fotografije, ali i vaza sa cvećem kao i činija u koju će staviti grickalice ili slatko posluženje. Njegov radni prostor možemo oplemeniti i nekim ukrasom koji neće narušiti utisak profesionalnosti. Kristalna ili srebrna monumentalna figura snažne, samouverene, gorde životinje koja prenosi poruku univerzalnih simbola snage, moći, gordosti, brzine, osvajanja, vladanja, nesputanosti i trajanja, garantuje izuzetan efekat.

Poklon za dečka ili muža može da bude i privezak za ključeve izrađen u srebru koji ćemo personalizovati graviranjem posvete, inicijala ili dobro poznatog datuma. Takođe, klipsa (štipaljka) za novac od plemenitih metala, dragoceniji je pokazatelj moći i dobrog ukusa od običnog novčanika. 

Za koji god od poklona iz našeg asortimana proizvoda se opredelite i darujete ga dečku ili mužu, videćete na njegovom licu osmeh, a to je upravo ono što želite poklonom da izmamite.

Pokloni za devojku ili ženu

Kao prva smernica za izbor poklona za devoju ili ženu jeste da je dobro osluškujete. Skoro svakodnevno moći ćete od nje čuti u eksplicitnoj ili skrivenoj formi, u čemu oskudeva i šta je joj je sve potrebno. Ukoliko je potreban poklon za damu za rođendan, godišnjicu ili neki jubilej, siguran izbor je izuzetan Swarovski nakit koji će obradovati svaku ženu, jer su kolekcije toliko raznovrsne da se u svakom trenutku može pronaći komad koji će biti odgovarajući za svaku osobu i svaku priliku.

Ako želite drugačiji, neobičan poklon za ženu, tu je mala posrebrena, porcelanska ili kristalna kutija za nakit koja će naći svoje mesto na noćnoj polici i u koju će pred polazak na počinak moći da odloži prsten ili lančić koji rado nosi. Večna želja svih prefinjenih dama je otmena, kristalna bočica za parfem brenda “Lalique”, koja će se naći na toaletnom stočiću i svako jutro imati svoju primenu, a kojom se poklanja i deo bogate istorije čuvenih dama evropskih dvorova koje su jedine dugo vremena imale privilegiju da koriste ove proizvode. 

Za poslovnu, samosvesnu, odgovornu, profesionalnim obavezama okrenutu ženu nema dragocenijeg poklona od onog koji će još više istaći njenu posvećenost, eleganciju, odlučnost, odgovornost, a u isto vreme oplemeniti njen svet neophodnih, a estetski posebnih „biznis gadžeta”. U takve poklone spada i Swarovski hemijska olovka intenzivne boje, koja će privlačiti pažnju i savršeno prelamati svetlost neodoljivim kristalima ili interesantan privezak za ključeve koji je ujedno i veoma elegantan viseći ukras za tašnu. Pravi izbor poklona za devojku je i maska za mobilni telefon, izrađena u fabrici najčuvenijih proizvođača kristala, Swarovski, najraznovrsnijih boja i oblika kristalnih kapljica, koja će ukrasiti njenu omiljenu elektronsku spravu.

Ukoliko je dama kojoj kupujete poklon romantična, nežna, suptilna, pokloni za takvu devojku ili ženu, moraju biti prefinjeni, obojeni najfinijim koloritima pastelnih boja njenih želja. Romantike nema bez sveća, tako da je jedan od kreativnijih poklona svećnjak, a u našoj ponudi, čuveni francuski proizvođeč Bernardaud kreira prefinjene porcelanske svećnjake koji prelamaju i isijavaju savršeno rezbarene motive sa svojih poklopaca i čine da se dama prepusti lepoti trenutka inspirisanog čarobnom igrom senki i mirisa.

Modernoj, stilizovanoj dami, koja prati aktuelne modne trendove, skoro da je i najjednostavnije kupiti poklon. Potpis čuvenog dizajnera dovoljan je pravac. Veliki izbor najrazličitijih kolekcija veoma širokog spektra proizvoda, za svaku priliku i svaku damu, koje potpisuju Versace, Roberto Cavalli, Missoni, Miranda Ker za „Royal Albert“ ili Vera Vang za „Wedgwood“ i druga znamenita imena, kao potvrda savršenog dizajna i vrhunskog kvaliteta, najbolji su poklon za takvu devojku ili ženu

Ako je žena racionalna i pragmatična, obradovaće je praktičan poklon, mada i na dekorativni poklon, ukoliko je namenjen prostoru u kome živi ili radi, reagovaće sa zadovoljstvom. Šolja za kafu ili čaj razigranih cvetića pastelnih boja na finom, tankom, zvonkom porcelanu predstavljaće pravi užitak u časovima predaha, kao i različite posude u kojima će moći da posluži svoje omiljeno jelo: atraktivni tanjir za suši ili pastu, činiju neobičnog oblika za cerealije, salate, voćne poslastice, bombonice, kolačiće, apetisane…

Posebna ponuda podrazumeva i unikatne poklone iz limitiranih i personalizovanih kolekcija svetski poznatih brendova koji predstavljaju ekskluzivne poklone za specijalne prilike.

Luksuzni pokloni kao siguran izbor za parove – Prodaja u Sun Moon & Stars prodavnici

Odaberite luksuzni poklon za parove iz naše ponude, kao idealan spoj elegancije, kvaliteta i tradicije, koji će ispuniti sva očekivanja dragih osoba kojima se daruju i omogućiti novu i lepšu dimenziju života. Neverovatno snažnog utiska, dominantnih detalja, ekstremno moderni, a u isto vreme konceptualno jednostavni i minimalistički opredeljeni, svi naši pokloni, predstavljaju pravo osveženje na tržištu. 

Istražite našu ponudu i kupite poklone za sve prilike vrhunske izrade, prema ličnim estetskim afinitetima u svega par klikova putem interneta. Da biste osetili prefinjenu lepotu svake kolekcije, svratite u naše prodavnice u Nušićevoj 25 i TC Galerija i uverite se u veličanstvenost predstavljenih proizvoda.