Silit

25.09.2015.

Silit

Od septembra meseca započeli smo saradnju sa čuvenim nemačkim proizvođačem posuđa „Silit“ koji je zahvaljujući velikom znanju i ogromnom iskustvu tokom više od 80 godina postojanja, uvodeći nove standarde u zdravstveno svesnom kuvanju, promenio svet prirodnog načina pripremanja hrane i doprineo da kuvanje bude lakše, brže, lepše, zdravije.

Silargan

Za „Silit“ kvalitet ne poznaje kompromise. Svi proizvodi izrađeni su u Nemačkoj, a zasnovani na fuziji inovacija, funkcionalnosti, izuzetnom dizajnu i beskompromisnoj posvećenosti kvalitetu, pouzdanosti i trajnosti. Novi materijal, Silargan, otporniji od čelika, bez dodataka nikla i sa neporozno zatvorenim keramičkim površinama, garantuje potpuno prirodno kuvanje kao i očuvanje savršenog ukusa i arome svih sastojaka, a primenljiv je na sve tipove šporeta.

Silit

U širokom asortimanu „Silit“ nudi veliki izbor šerpi, lonaca, ekspres lonaca, većih posuda za kuvanje i pečenje hrane, tiganje različitih veličina, posude za pripremanje, odlaganje i čuvanje hrane, a sve to u raznovrsnoj kombinaciji jarkih boja, što će i vizuelno razbiti monotoniju kuhinjskog posuđa i omogućiti da jelo u ovim posudama direktno serviramo na sto.

Silit