Priče iz Engleske …

11.09.2014.

Miranda Ker – setovi za čaj

Radeći zajedno sa Mirandom Ker nastala je prelepa kolekcija inspirisana ljubavlju prema prirodi, paletom boja njene bašte, putovanjima širom sveta, ali i dragocenim uspomenama na popodneva provedena u ispijanju čaja iz bakinog “Royal Albert” seta. Kolekcija ocrtava srce, strast i smisao za stil Mirande Ker kao i tradicionalnu filozofiju ovog znamenitog britanskog proizvođača porcelana.

Prefinjen, zanosan i totalno Miranda set od 3 dela (šoljica, tacnica za čaj i tanjirić od 20cm) savršen je poklon za sofisticiranu ženu, koja uživa da slavi sa prijateljima ili prosto kada želi samo vreme za sebe i posebnom šoljicom za čaj.

Dođite da zajedno izaberemo pravi set za vas i vama drage osobe.

Miranda Kerr set          Miranda Kerr setovi

Daisy Tea Story

Sa prestižnim nasleđem dužim od 250 godina, legendarni engleski brend “Wedgwood” posvećen je stvaranju bezvremenih proizvoda koji veličaju slavu ovog proizvođača kroz važnost i značaj savremenog, oštroumnog klijenta.

Daisy Tea Story vraća duh romantike i kaprica u naše domove. Delikatni model bele rade kombinovan sa nežnim cvetnim buketom bogate palete boja među kojima se ističu crna, plava, roza i zlatna, sa klasičnim ivicama i jednostavnom formom, stvara osećaj sofisticiranih budoara, koji je savršen za luksuzno iskustvo ispijanja čaja.

Novu kolekciju možete videti u našim prodavnicama i sami se uveriti koliko je magično čarobna.

Daisy Tea Story

The Berkeley & Jimmy Choo

Od 13. do 19. oktobra legendarni dizajnerski komadi Džimi Čua biće posluženi, u obliku torte i kolača, tokom popodnevne čajanke u prestižnom hotelu Berkeley u Londonu.

Svakih 6 meseci hotel „Berkeley“ pretvara svoju Caramel sobu u modni prostor, služeći tom prilikom popodnevni čaj sa odgovarajućim imenom Pret-à-Portea. Prethodno sarađujući sa Viktorijom Bekam, Miu Miu i Albertom Fereti, ovih nekoliko dana oktobra Džimi Čuove tašne i cipele će biti “poslužene“ kao slatka poslastica.

Glavni šef za peciva inspiraciju je pronašao u legendarnim Čuovim potpeticama i njihovom živopisnom dizajnu, tako da je stvorio selekciju kolača, torti i minijaturnih deserata, pa će tako čuvena Anouk cipela biti poslužena kao biskvit na čijem vrhu će se nalaziti šećerni preliv svetlo zelene, jarko žute i upadljivo crvene boje. Poslužena na „Wedgwood“ porcelanu ova šik gozba može se zaliti šoljicom čaja ili čašom šampanjca, kako bi užitak bio 100% britanski.

Jimmy-Choo-Afternoon-Tea