Predlog poklona za svadbe…

21.09.2021.

Image

Sve do kraja novembra, pre nego što započne veliki božićni post, trajaće sezona venčanja, naravno, ukoliko epidemiološke mere takve skupove budu dozvoljavale. Bilo da se slavlja organizuju ili se u najužem krugu odvija čin venčanja i njegova proslava, pozvani gosti trebalo bi da misle na mladi bračni par i da im, prigodnim poklonom, uveličaju lepotu jedinstvenog čina stupanja u brak.

Protivnici smo darivanja mladenaca novcem, jer koliko god im on bio potreban istopiće se kao svakodnevni trošak na osnovne potrepštine, a od uspomene na nas i sećanja na svečani datum neće biti ni traga ni glasa. Ukoliko želimo da damo novac, svakako, uz njega treba izabrati i poklon, dekorativan ili praktičan, koji će biti u svakodnevnoj upotrebi i koji će u svakom trenutku mladence podsećati na onoga ko ga je darivao. I u sećanju trajati večno…

Da bismo skratili muke i odagnali nedoumice oko opredeljenja za svadbeni poklon, daćemo nekoliko predloga, koji su se na osnovu našeg višedecenijskog iskustva, pokazali kao idealan izbor.

1. Christofle – Escajg

ImagePribor za ručavanje je svakako najbolji izbor, jer njime poklanjamo praktičan proizvod, preko potreban, svakodnevno upotrebljiv, trajan i kvalitetan. Čuveni francuski proizvođač Christofle svetski se pozicionirao kao jedan od najboljih proizvođača escajga u svojoj viševekovnoj tradiciji.ImageNovi modeli escajga od 24 dela, za 6 osoba, „Mood“, „Concorde“ i „Essentiel“ potpuno su prilagođeni estetici mlađe generacije, a dekorativne kutije u kojima stoje i u njima se mogu izneti na sto, besprekorno su dizajnirane tako da predstavljaju ukras enterijera.

2. Lalique – Kristalne figure

ImageAko želimo da za večnu uspomenu izaberemo poklon sa snažnom porukom, luksuzan i ekskluzivan, otmen a nepretenciozan, onda je simbolika večne ljubavi, zajedništva, posvećenosti, nežnosti, trajanja i lepote najsavršenije sublimirana u Lalique kristalnim figurama zaljubljenih ptica.

Ovakav tip dekorativnog poklona treba birati za mladence koji su već opremili svoj dom, ekonomski nezavisne, prefinjenog i istančanog stila, jer on predstavlja „šlag na torti“ među darovima, koji tradicijom luksuza i ekstravagancije odašilje našu snažnu, simboličnu poruku supružnicima.

3. Nachtmann – Čaše za piće

ImageSetovi čaša za različita pića, svakako su poklon sa kojim nema greške. Nachtmann je sačinio izuzetnu selekciju modela čaša, praktičnih i cenovno prihvatljivih, izrađenih od kvalitetnog kristala i dizajniranih za svačiji ukus, od glatkih do raznoliko brušenih dekora.S obzirom na izuzetno široku ponudu modela naš izbor mogu da budu čaše za pića koja se češće konzumiraju (voda, sok, vino, rakija), ali je možda interesantnije da se opredelimo za čaše namenjene pićima koja ne serviramo svakodnevno, a koje su, takođe, neophodne (šampanjac, liker, viski, kokteli i dr).   Image

4. Rosenthal – vaze

Image

Jedan od najzahvalnijih poklona, podjednako funkcionalan kao i dekorativan, jesu Rosenthal vaze savršenog dizajna koje potpisuju čuvena imena sveta umetnosti. Različitih veličina, materijala i boja, od klasičnih do potpuno maštovitih kreacija, ove vaze predstavljaju prave skulpturalne objekte koji će ulepšavati svaki dom.

Velika mogućnost izbora modela, vrhunski kvalitet besprekorne izrade, vanvremenski dizajn i izuzetno interesovanje mlađe generacije, garancija su da ćemo sa ovim poklonom ispuniti želje mladenaca.

5. Wedgwood – Dekorativni program

ImageDilemu oko izbora poklona za svadbu olakšao je Wedgwood odabranim kolekcijama sa eksplicitnom simbolikom ljubavi, večnosti, zajedništva i trajanja, poput „Infinity“, „Love Knots“, „With Love“, koje je dizajnirala Vera Vang, svetski čuvena ikona sveukupnog dizajna za svečane događaje.ImageKolekcije ramova za fotografije, ukrasnih kutija, servera za tortu, šampanj čaša i drugih prigodnih poklona, izrađene su u posrebrenju i na sebi nose neki od simboličkih znakova večne ljubavi, što predstavlja izuzetan poklon koji će trajno čuvati uspomenu na onoga ko ga je darivao.

6. WMF – Kuhinjski program

ImageIako nam posuđe i kuhinjska pomagala, na prvi pogled, ne predstavljaju atraktivan poklon, važno je znati da su takvi proizvodi neophodni svakom domaćinstvu, a naročito mladim parovima koji nemaju dovoljno iskustva u kuhinji i ne znaju kakvi ih sve izazovi čekaju u ovom prostoru.Iz asortimana WMF odaberimo neki od malih električnih aparata (aparat za kafu, mikser, blender, gril, toster, ketler), posebnu posudu za pripremanje hrane ili set odabranih praktičnih pomagala koji će mladencima biti preko potrebni u svakodnevnoj upotrebi i za koje znamo da će ih uskoro morati nabaviti.Image7. SUN MOON & STARS – Poklon vaučerImagePredlog za kupovinom novčanog vaučera mogao bi biti i na prvom mestu kao jedan od najpraktičnijih poklona za sve. Njime darodavac rešava sve dileme oko odabira proizvoda i skraćuje vreme potrebno za kupovinu, a primalac poklona prema svojim potrebama i estetskim zahtevima bira sve ono što mu je potrebno i u potpunosti ispunjava svoje želje.

Opredelite se za naš poklon vaučer, jer mladenci žude za proizvodima iz SUN MOON & STARS asortimana za opremanje domaćinstva. Oni su garant vrhunskog kvaliteta, izuzetne funkcionalnosti, savršenog dizajna, kao i simbol prestiža.