Pokloni za svadbe

14.05.2019.

Image

U želji da razrešimo Vašu nedoumicu koji pokloni su za svadbenu proslavu, predlažemo Vam sledeće:

Ukoliko mladi bračni par počinje zajednički život u sopstvenom domu, on je najčešće nedovoljno opremljen, tako da će im za prve korake biti neophodni osnovni predmeti za dobro organizovanje domaćinstva.  U tom slučaju opredelite se da poklonite neki od setova bazičnih tanjira (plitki, duboki, mali), modernog, neutralnog dekora, uklopivih u svaki enterijer. Takve starter setove, idealne kao poklon, nudi Vam „Villeroy & Boch – Vivo” po veoma pristupačnim cenama.

New Fresh Basic set 30 delova – 6 x veliki plitki tanjir, 6 x mali plitki tanjir, 6 x duboki tanjir, 6 x šoljica/tacnica za kafu je 14.045,00 dinara.

Image

Kao idealan dodatak ovoj kolekciji je escajg set od 30 delova za 6 osoba iz kolekcije “Voice Basic” po ceni od 6.327,00 dinara.

Image

Mišljena ste da je belo dosadno i da u novi život treba uneti više boja i radosti. Imamo rešenje – Rosenthal „Colour game“ set 18 tanjira donosi eksploziju mediteranskih boja i unosi poseban šarm u kuhinju. Cena – 18.625,00 dinara.

Image

Za urbane mladence predlažemo moderni servis za ručavanje kompanije Rosenthal, „Suomi Ardesia“ koji za inspiraciju ima glatke oblutke sa obala Finske.

Image

Ovaj put budite drugačiji i izbegnite kliše poklanjanja vinskih čaša ili čaša za vodu, kupovinom čaša atraktivnog oblika za rakiju ili druga ljuta pića od voća, kao i čaša za martini i likere, za konjak ili šampanjac bićete originalni, a svesni da će Vaš poklon uvek zatrebati. Naš predlog su Riedel kristalne čaše u setovima od po 2 komada.

Za NJU                                                                                                 Za NJEGA

ImageImage

Vaze mogu biti prava remek dela skulpturalnosti, i bez cvetnih aranžmana predstavljaju ukras svakog prostora, a vaze koje Vam predstavljamo svojom tradicijom garantuju kvalitet i vrednost koja se generacijski prenosi.

Rosenthal „Triu“ vaze su izrađene od stakla, u vešto prepletenim i povezanim formama. Vaze su modernog i nesvakidašnjeg dizajna, koji će oduševiti svakog novog vlasnika.

Image

Blumarine vaza kolekcije „Fresh Joy“ uklopiće se u svaki enterijer zahvaljujući blagom koloritu i mekom obliku.

Image

Richard Ginori vaze dekorativnog reljefa oplemenjuju prostor u kome se nađu.

Image

Villeroy & Boch kolekciju „It’s my match“ su dizajnirali mladi za mlade. Može se koristiti za doručak ili užinu, poslepodnevnu kafu ili za nedeljno uživanje sa prijateljima. Jedinstven izgled, sa bojama u trendu i modernog oblika sa reljefnom strukturom, koja je inspirisana prirodom, čini je idealnom za mlađe parove. Kolekciju čine 4 multifunkcionalana artikla (duboka činija, činija za serviranje, šolja i tanjir).

Image

Roberto Cavalli setovi šoljica i tacnica za čaj i kafu veselih pastelnih boja u roze i plavoj nijansi biće idealni pokloni za početak zajedničkog dana tek venčanim parovima.

ImageImage

I na kraju, ali ništa manje bitno, jer bez toga ne možemo zamisliti nijednu kuhinju – šerpe. WMF setovi idealni su pokloni jer se u svakom setu nalazi po nekoliko šerpi različitih dimenzija, koje mogu poslužiti za pripremu svakog jela.

Image

Za koji god predlog da se odlučite, izbor će biti pravi, jer će dugo ostati u sećanju.

Odaberite poklon iz naše ponude kao idealan spoj elegancije, kvaliteta i tradicije, koji će omogućiti mladencima novu i lepšu dimenziju života.