Poklon za Dan zaljubljenih

10.02.2016.

Dan zaljubljenih

Širom sveta, a od nedavno i kod nas, 14. februar je dan rezervisan za ljubav i zaljubljene, bez obzira na godine, jer ih ljubav ne broji. Novogodišnju i božićnu kupovnu groznicu, zameniće kupovina poklona za Dan zaljubljenih, koja je idealna prilika da njemu ili njoj nešto od srca poklonimo i šapnemo dve magične reči „VOLIM TE“.

Akos ste u nedoumici kakav poklon da kupite voljenoj osobi, mi vam nudimo par saveta da budete originalni, da izađete iz klišea, a ipak da to bude poklon kome će se vaše voljeno biće obradovati:

Lalique bočice za parfeme – mislite da je to suviše „vintage“ – niste u pravu! Ovo je klasičan, sofisticiran poklon za damu sa stilom! Rene Lalique je počeo da dizajnira bočice za parfeme početkom 20. veka, oko 1907. godine i od tada je napravio više od 250 različitih bočica, koje su prepoznatljive po Lalilique-ovoj inovativnosti i eleganciji. Nijedna dama neće ostati ravnodušna prema ovakvom poklonu!

Lalique bocice

Mi smo zaljubjeni! Tako glasi poruka ova dva ljupka Swarovski slončeta, koji sijaju u svetlo plavoj i ljubičastoj boji kristala, a koji su povezani na vrlo simboličan način.

Swarovski sloncici

Znate kako kaže ona naša stara – „Slika govori više od reči!“ – opredelite se za neki od posrebrenih ramova kompanije Christofle u kojem ćete ovekovečiti i čuvati sve zajedničke nezaboravne momente. A ukoliko ih nemate, parvo je vreme da ih napravite!

Christofle ramovi

I na kraju u nadi da smo vam barem malo pomogli želimo da vas podsetimo da u je našim prodavnicama u toku akcija koja će trajati do 14. februara, a u kojoj vam za kupovinu Swarovski artikala u iznosu od 15.000,00rsd i više na poklon dobijate „Harley“ minđuše. Ovaj prelepi par minđuša je dodatak već postojeće popularne „Harley“ kolekcije i novitet za sezonu proleće/leto 2016.

Swarovski poklon