Nove kolekcije šolja i čaša

04.02.2016.

Od danas u našim radnjama, kao i u internet prodavnici, možete videti nove kolekcije šolja i čaša iz Engleske, brenda Royal Albert.

Miranda Kerr set 2 case

Svetski poznat supermodel Miranda Kerr koja unazad nekoliko godina saradjuje sa kompanijom Royal Albert je proširila svoju kolekciju porcelana na kristalnu kolekciju u kojoj se ističu setovi od 2 čaše za šampanjac, koje su ukrašene leptirićima i imaju rozikastu nijansu. Setovi imaju svoje ukrasno pakovanje!

Šolja u ukrasnoj kutiji

Royal Albert je proširio postojeći asortiman „Marvellous“ šolja sa 4 nova fantastična dizajna. Nove šolje sa 4 nova divna dizajna i osećanja („Adorable“ „Fabulous“ „Love You“ „Smile“) su upakovana u stilizovane, šarmantne metalne kutije, i kao takav set su idealan poklon za svačiji ukus i bilo koju priliku.

„Adorable“ pastelno plavo-bela šolja ima sosfisticirane uzdužne linije sa roze ružom, a u skladu sa svojim imenom „Neodoljiva“ uklapa se kako u tradicionalne enterijere tako i u moderne domove.

„Love You“ šolja ima prašnjavu roze podlogu sa mrežastim efektom, zbog čega je ženstvena. Sa ružicom, kao detaljem, ovo je idealan poklon za vaše voljene.

„Smile“ šolja je svetlih boja i tačkicama na žutoj pozadini, vesela je i iz nje opušteno možete ispijati čaj, kafu ili neki drugi vama omiljeni napitak.

Alternativno, ako poželite malo jaču opciju iz novog seta, opredelite se za „Fabulous“ šolju koja ima deblje plave i roze linije. Ova šara je ublažena sa lila cvetnim detaljem, koji joj daje notu nežnosti.