Nove kolekcije Villeroy & Boch

07.10.2019.

Bezvremeni porodični favoriti, prepoznatljive kolekcije Villeroy & Boch porcelana, ove sezone dobijaju moderno ruho.

„French Garden Modern Fruit“ i „Basket Garden“ toliko su sveži i živopisni, da nas prenose u baštu ispunjenu zrelim voćem i procvalim cvećem. Zrele trešnje, krupni limun, slatke šljive i sočne jabuke, svojim mirisom evociraju zadovoljstvo životom u njegovoj lepoti.

French Garden Modern Fruit

Oblik posuđa, u stilu Luja XIV, dizajniran davne 1780. godine i dalje je sinonim za savršen izgled, a nežne linije porcelana podsećaju na blago zakrivljene konture cveta koje naglašavaju neformalno raspoređene detalje, oslikane sa velikom pažnjom prema nijansiranju.

Basket Garden

„Artesano Flower Art“ upečatljivim, raskošnim dekorom predimenzioniranih cvetova donosi umetnost na naš sto i pravi je primer trenda ekspresivnih ukrasa za sve one koji sa velikim samopouzdanjem grade lični životni stil.

Artesano Flower Art

Nešto diskretnijeg dekora „Flow Couture“, oneobičava izgled tanjira blago produženom ivicom, iznoseći pred nas autentične oblike praktičnih i fleksibilnih predmeta za svakodnevnu upotrebu.

Flow Couture

Ove kolekcije predstavljaju savršen izbor za uživanje u kvalitetnom druženju sa porodicom i prijateljima uz opuštenu atmosferu i ukusnu trpezu.