Nova WMF ponuda…

19.04.2021.

Image

Od ove nedelje u našoj prodavnici u Nušićevoj 25 u Beogradu, biće dostupni WMF mali električni aparati za domaćinstvo. Tosteri, grilovi, pekači, sokovnici, mikseri, blenderi, aparati za kafu, ketleri i ostali mali kućni aparati, koji će nam pripremu hrane učiniti bržom, lakšom i jednostavnijom, sada su i u našem asortimanu.

WMF ima sve ono što nam je potrebno za jednostavnu pripremu hrane.

WMF procesori hrane, moćna su pomoćna sredstva za pripremanje namirnica. Umesto nas izvršavaju mnogobrojne zadatke: ribaju, seckaju, sitne, mešaju, mese, štedeći nam vreme i trud tokom kuvanja. Sa njima možemo praviti smuti, rendati krompir ili sir, seckati orahe, mutiti šlag, praviti sladoled ili mesiti testo. Oni su naši idealni kulinarski asistenti, posebno kada treba pripremiti hranu za veći broj ukućana.

Svi proizvodi izrađeni su u proverenom, vrhunskom WMF kvalitetu, od jedinstveno patentiranog čelika Cromargan®, koji ima izuzetno kvalitetne mehanizme i čvrste površine, a koji pruža dizajnerima brojne estetske mogućnosti.

Ovi moćni uređaji sa snažnim električnim motorima lako se održavaju, a zahvaljujući svom modernom dizajnu, u kombinaciji nerđajućeg čelika i crne plastike, odlično izgledaju na bilo kojoj radnoj površini i gde su uvek spremni za upotrebu.

Image

WMF daje veliki izbor ketlera koji zagrevaju vodu za samo nekoliko minuta, ptedeći vreme i električnu energiju u trenutku kada nam je u kratkom roku potrebna vrela voda. Savršenog su dizajna i najvoljeniji su uređaj svake kuhinje.

Prvi električni čajnik bio je prikazan javnosti 1893. godine na svetskom sajmu u Čikagu, a danas se ovi praktični električni uređaji nalaze u gotovo svakoj kuhinji. Pritiskom na dugme uređaj zagreva vodu do tačke ključanja ili do željene, unapred podešene temperature, tako da nam je za par minuta voda zagrejana za čaj ili za ubrzano grejanje vode za kuvanje. Ketleri se izrađuju u više veličina, sa zapreminom od 0,8l pa sve do 1,7l, uz ispunjavanje strogih zahteva kvaliteta WMF-a i dele moderan dizajn i tehnologiju koja je dugotrajna i ne zahteva posebno održavanje.

Image

Za sve one koji ne mogu zamisliti doručak bez tosta, a ni kuhinju bez tostera, stižu nam WMF visokokvaltetni tosteri koji pouzdano regulišu temperature za pečenje svake vrste hleba, na onu meru koju sami želimo.

Pečenje hleba potiče još iz drevnog Egipta, a Rimljani su ovaj običaj preneli u Evropu, da bi iz Engleske stigla do Amerike, gde je nastao i prvi toster, početkom 20. veka.

Potpuno automatski WMF tosteri hleb pružaju različite nivoe pečenja, integrisano centriranje hleba i dodatak za valjak, kao i dugme za zaustavljanje procesa zagrevanja, funkciju prženja i odmrzavanja. Tacna za mrvice, koju je lako izvaditi iz tostera omogućava lako čišćenje i veoma je praktična.

Image

WMF asortiman posuda za pečenje i kuhinjskih pomagala možemo koristiti za pravljenje sopstvenog hleba, po ličnoj recepturi i želji. Tu je i aparat za pravljenje sladoleda, kuvanje jaja, električni gril koji nam omogućava da brzo pripremimo manje porcije roštilja, robor mikser izuzetnih sposobnosti, mali aparati za filter i espresso kafu za kućnu ili kancelarijsku upotrebu, blender za pripremu zdravih napitaka od voća i povrća i druga kuhinjska pomagala sa kojima ćemo ubrzati pripremu hrane, uštedeti električnu energiju, sačuvati sve nutritivne vrednosti namirnica i biti prezadovoljni dizajnom proizvoda koji će ulepšavati naš kuhinjski prostor.

Image