Nova kolekcija WMF – Urbani retro look

02.06.2014.

Jedan od najuticajnijih nemačkih dizajnera, Michael Michalsky, impresivno je debitovao sa prvom celovitom WMF kolekcijom za ručavanje, u kojoj su posuđe, čaše, escajg i stoni aksesoari impresivno konceptualno razrađeni do detalja.

Michael Michalsky           Michalsky collection

Intuiciju za urbani dizajn Michalsky iskazuje upadljivim detaljima uzdignutih linija neprimetno uklopljenih u savršenu postavku stola koja se dobija kombinacijom elemenata koji je sačinjavaju, počev od tanjira i šoljica za kafu izrađenih u porcelanu, preko staklenih čaša, sve do escajga i drugih praktičnih stonih pomagala.

Michaslky collection

Inspirisan popularnim WMF klasičnim priborima za ručavanje, Michael Michalsky napravio je jedinstven primer retro look-a. Njegova transformacija u savremene oblike ubeđuje vas svojim proporcijama i majstorstvom izrade, a dekorativna linija oko ivice sa prednje i zadnje strane drški, kao i upadljiv deo između drške i prednjeg dela escajga precizno su osmišljeni i izrađeni detalji. Sofisticirani escajg impresivne veličine, samouveren je i odlučan kao i njegov dizajner. Zahvaljujući Cromargan protect®, tj. njegovom neuništivom sjaju nadživeće svaku modu.

Michalsky collection

Lepo postavljen sto, a posebno sto koji predstavlja ovu kolekciju, odaje zahvalnost kako samoj hrani, tako i osobama koje obeduju, bilo da su u pitanju gosti, familija, par ili vi sami.

Michalsky collection