Neviđeno

04.02.2015.

Statement kolekcija Swarovski

Statement kolekcija grandioznih komada nakita koju potpisuje čuveni proizvođač „Swarovski“ do sada je mogla da se vidi samo u nekoliko većih gradova Evrope.

Početak 2015. godine ove jedinstvene primerke čarobnog nakita donosi u našu prodavnicu u Knez Mihailovoj 25, koja je kao jedina u jugoistočnom delu Evrope izabrana da je predstavi tržištu i zvanično prodaje u svom asortimanu.

Curvy ogrlica

Odabrani tim vrhunskih dizajnera, osećajući impulse i razumevajući potrebe dama za pažljivo istaknutom elegancijom i dahom nepretencioznog luksuza, kreirali su Statement kolekciju za koju je u ovoj sezoni inspiraciju probudilo nežno baštensko cveće, latice, prirodni oblici i boje vode. Ogrlice su majstorska remek-dela, dragocen vez na koži, ukrašen kristalima pastelnih boja i visećim ornamentima, koje u setu sa narukvicom, minđušama i prstenom postaju savršena kombinacija za ležeran večernji izlazak.

Ova linija „Swarovski“ proizvoda modernog, savremenog dizajna ističe romantičnu, elegantnu, ženstvenu stranu svake žene čineći od nje sofisticiranu, prefinjenu boginju.

Statement kolecija Swarovski