Naša nova Hit usluga…

04.01.2021.

Image

U novoj godini, nova hit usluga – Vaš virtuelni asistent!

Našim cenjenim dugogodišnjim klijentima dobro je poznato da smo uvek težili da kvalitet naših usluga unapređujemo i podižemo na najviši mogući nivo. Od ove godine nudimo vam mogućnost angažovanja virtuelnog, personalnog asistenta prilikom kupovine u našoj prodavnici u Nušićevoj 25.

Ukoliko imate nedoumicu za koji od izuzetnih proizvoda, najznačajnijih svetskih proizvođača, se opredeliti, kakvu kombinaciju za postavku stola izabrati, predlog za poklon koji želite darivati ili je potrebno da detaljnije pogledate proizvod za koji vam fotografija iz naše internet prodavnice nije dovoljna, tu je profesionalno edukovana osoba iz našeg tima koja će vam pomoći da, i bez dolaska u radnju, odaberete sve što vam je potrebno.

Vi samo treba da nas pozovete preko video poziva neke od aplikacija (Viber ili WhatsApp +381648244842), konsultujete prodajnog asistenta za sve što vam je potrebno, a mi ćemo vam, u direktnoj video komunikaciji, prezentovati željeno i trenutno dati informacije na sva vaša pitanja.

Verujemo da će i ovaj vid usluge omogućiti da bez mnogo opterećenja i dolaska u radnju, na najbolji, najbrži i najprofesionalniji način izađemo u susret vašim potrebama i pomognemo vam da odaberete željeni proizvod iz našeg širokog asortimana.

 

Čekamo vas u virtuelnoj oazi hedonizma – „Sun, Moon & Stars“

Image