Morske kolekcije

11.07.2019.

Letnje kolekcije iz Sun, Moon & Stars prodavnica, sa dominantnim dekorima plave boje ili sa „morskim“ motivima, osvežiće vaš sto i razigrano se uklopiti sa ostatkom postavke koja treba da bude jednostavna i rasterećena.

Snažno plava boja morskih dubina, nejednako naneta na osnovu tanjira ili premrežena nemarnim geometrijskim oblicima, svojim vintage stavom, priziva druženje sa svetlošću, mladošću i svežinom, donoseći „joie de vivre“ na naš sto.

Hermes Bleus d'Ailleurs solja

Segmenti morske obale inspiracija su za urbanu nautičku priču koju pruža Villeroy & Boch model „Montauk Beachside“. Školjke kao simbol mora, prelamanje nežnih nijansi plavetnila vode i zlatnog odbleska peska koji se presijava na suncu, sa obodom poput konopca za privezivanje brodova, savršen je izbor za uživanje u dugim letnjim večerima.

montauk beachside oval

Royal Doulton „Pacific“ kolekcije, sa talasima koji se lome, krupnim kapima tople letnje kiše oslikanim nemarnim potezom četkice, podsećaju na uzburkani okean po kome plovi zalutala barka, čineći ovu kolekciju idealnom za opuštenu večeru sa prijateljima.

Royal Doulton Pacific tanjiri

Kristalne čaše plave boje savršeno ujedinjuju glamurozni stil sa elementima modernog i savremenog. Kombinacija izuzetnih linija, detalja, čine da se lepota nebeskog plavetnila pretoči i na naša nepca, darujući nam još aromatičniji napitak nego što smo mogli pretpostaviti.

montauk aqua case