Izaberi svoj željeni poklon…

12.04.2022.

Image

Ukoliko planirate venčanje, rođendan, godišnjicu, useljenje ili bilo koju drugu  proslavu, i želite da za taj svečaniji dan dobijete poklone koje ste sami odabrali, koji su vam potrebni, praktični i koje nećete dalje poklanjati drugima nego ćete u njima beskrajno uživati, kod nas možete putem, u svetu odavno poznate, personalizovane liste poklona odabrati predmete po svojoj želji.

Uz veliki izbor najkvalitetnijih proizvoda od porcelana, stakla, kristala, srebra i hromiranog čelika najprestižnijih svetskih proizvođača i diskretnu, profesionalnu sugestiju ličnog asistenta, u luksuznim prodajnim objektima “Sun, Moon & Stars” u Beogradu, možete sačiniti listu želja odabirom odgovarajućih proizvoda.

Image

Pored standardnog asortimana, kod nas možete poručiti i svaki proizvod koji izrađuju brendovi koje zastupamo, kao što možete odabrati i ličnu personalizaciju poklona graviranjem posebnih simbola, inicijala, datuma, posvete i slično.

Otvaranjem liste poklona, rodbini i prijateljima olakšavate dilemu prilikom izbora, skraćujete vreme i štedite novac, a sa druge strane, postajete sigurni da ćete dobiti ono što želite i što vam je potrebno.

Sve češći je običaj da i domaćini daruju svoje zvanice poklon-uspomenama na svoj svečani dan, a u našim prodavnicama ćete pronaći veliki izbor simboličnih poklona za sve vaše prijatelje.

Uz srdačne čestitke za svečani dan Sun, Moon & Stars” će vas obradovati luksuznim poklonom, uz mogućnost da sve odabrane darove dostavimo na željenu adresu.

Image

Ekskluzivno posuđe, servisi, pribor za ručavanje, praktična pomagala za svako domaćinstvo kao i dekorativni predmeti najprestižnijih svetskih proizvođača koji su u ponudi “Sun, Moon & Stars”, zadovoljavaju potrebe najprefinjenijih klijenata koji traže idealan spoj elegancije, kvaliteta i tradicije. Verujemo da ćemo ispuniti i sva vaša očekivanja i otvoriti novu i lepšu dimenziju života.