Internet prodavnica

05.12.2014.

Sun, Moon & Stars e-shop

Ima nečeg sudbinskog u našem poslovanju. Iako znatno ranije osmišljena i studiozno pripremana, naša nova prodavnica „oživela“ je na jedan značajan datum. Na isti dan kada smo pre 16 godina započeli sa radom i otvorili prvo maloprodajno mesto, pustili smo u „život“ i našu internet prodavnicu.

Za sve one koji ne pronalaze zadovoljstvo u šopingu ili ne stižu da odvoje dovoljno vremena za dolazak u grad i odabir proizvoda, idealan način kupovine je preko interneta. Kao još jedan od načina podizanja nivoa naše usluge, omogućavamo vam da nestanete u virtuelnom svetu lepote naših proizvoda i učinite ono što ste priželjkivali, a niste imali mogućnost da realizujete. Kupite naše proizvode na daljinu i sačekajte njihovu isporuku na blizinu.

Za sve koji ipak više vole da vide i opipaju ono što žele da kupe, a nisu ljubitelji višesatnog šopinga, ova Internet prodavnica može biti idealan „izlog“ preko koga će se informisati o proizvodima, brendovima, cenama, u miru svoga doma napraviti selekciju, a dolaskom u radnju maksimalno skratiti vreme kupovine zadržavajući se na upoznavanju sa virtuelno odabranim proizvodima.

Za sve koji su se „plašili“ da zakorače u našu „realnu“ prodavnicu, prolazeći pored izloga letimično bacajući pogled ka njemu, misleći da je ona preskupa i da se ne mogu kupiti proizvodi primereni planiranom skromnijem budžetu, krajnje je vreme da, posle 16 godina, razgonite tu famu. Lutajte našom Internet prodavnicom, zavirite u svaki njen ćošak, provedite onoliko vremena koliko želite bez mogućeg neprijatnog osećaja pogleda prodavca uperenog u vaša leđa i verujemo da ćete na nekoj od stranica pronaći proizvod idealan za vas, i po kvalitetu i po ceni, a da će najveći uspeh biti eliminisana iluzija ekstremne skupoće koja će učiniti da neki naredni put smelo ukoračite u prodajni prostor.

Za sve one alergične na internet koji, imajući svo vreme ovoga sveta, beskrajno uživaju da provode sate u „Sun,Moon&Starsu“ upijajući energiju i magični sjaj lepote koju odašilju proizvodi, šaljemo i nadalje pozive dobrodošlice radujući se njihovom dolasku u naš zajednički „hram hedonizma“.

Sun, Moon & Stars e-shop