Dočekajte spremno vaše goste

24.10.2017.

Svakoj domaćici uvek nedostaje neki komad posuđa kada započne pripremanje slavske trpeze. Drage dame, svratite do nas, jer imamo toliko lepih, neophodnih i preko potrebnih kuhinjskih pomagala i interesantnih stvarčica po povoljnim cenama, koje ća vam olakšati pripremu jela i učiniti da njihovo serviranje upotpuni lepotu slavske proslave. Evo nekoliko primera kojima ćemo pokušati da vas uverimo i ubedimo da nas posetite:

Setovi tanjira

Beli porcelan sa diskretnom urezanom šarom je danas veoma moderan, a uklopiv u razne postavke i stilove. Rosenthal setovi od 18 tanjira (6xplitki tanjir 22cm, 6xplitki tanjir 28cm, 6xduboki tanjir 24cm) su u isto vreme praktični i pogodni za mnoštvo kombinacija sa drugim posuđem, koje će se naći na vašem svečanom stolu, ali i za običnu večeru u krugu porodice. Još i na sniženju!

Rosenthal setovi tanjira

Čaše

Cena više nego povoljna – 1.901,00 za set od 4 čaše za duga pića, vodu, sokove… Villeroy & Boch je napravio čašu specifičnog dizajna, oblika cveta lale, koja je vrlo eleganta. Možete je koristiti u svečanim prilikama, ali i svakodnevno.

Voice basic Villeroy & Boch

Setovi činija

Još jedna prava stvar nam dolazi od kompanije Villeroy & Boch, a to je set 2 činije idealne da za ovu priliku u njima poslužite salate, umake i druge manje đakonije. Biće prava atrakcija na stolu zbog svog četvrtastog oblika, a za vas će biti atraktivna cena od 1.349,00 dinara.

New Fresh cinije

Escajg

Moderan, odmeren, elegantan. „Piemont“ escajg 4 dela od hromiranog čelika čistog je dizajna i možete ga iskoristiti za svaku vašu postavku. Dodajte dozu sofisticitranosti svakodnevici, prepustite se i uživajte ili oduševite goste.

Piemont escajg

Tacne za kolače

Kristal koji nikada ne izlazi iz mode, neka se ove godine nađe na vašem stolu. Nachtmann kristalni program je moderan i prilagođen savremenim domovima. Predlažemo da nakon večere poslužite slatke, mini đakonije na kristalne tacne/tanjire različitih modela na kojima će slatkiši izgledati primamljivije.

Sphere Nachtmann

Etažera

Ukoliko mislite da se kristal neće uklopiti u vašu postavku ili nemate dovoljno mesta na stolu, imamo rešenje i za to – etažere. Bilo na 2 ili 3 sprata, veselih dekora, biće pravi HIT.

Royal Albert etazera

Za slučaj da ne slavite slavu, sigurni smo da će neki od gore navedenih artikala biti više nego pravi poklon koji ćete odneti onima koji slave.