Dan zaljubljenih

07.02.2017.

Nova Swarovski kolekcija nakita inspirisana je pariskim duhom romantike i glamura, a idealan je poklon za Dan zaljubljenih.

U centru pažnje ove godine za Dan zaljubljenih je kolekcija “Crystal Wishes” koja ima svoju priču, sa sjajnim simbolima koji romantiku čine modernom. Blještava zvezda, srce, mesec i ključić, napravljeni su u srebrnim, zlatnim ili tonovima roze zlata.

Swarovski valentine

Natali Kolin, kreativni direktor kompanije Swarovski prokomentarisala je: “Potreba za ljubavlju i prijateljstvom je univerzalno osećanje, pogotovo u teškim vremenima. U Parizu, gradu romantike, vidite kako svi – mladi i stari, žene i muškarci – iskazuju ljubav tako što zakače katanac na most, a zatim bace ključ u Senu, dok zamišljaju želju o večnoj sreći i ljubavi. Ovo me je inspirisalo da stvorim kolekciju “Crystal Wishes” koja je savršena da bude poklon koji ćemo dati ili dobiti, ali i poklon koji možete podeliti tako što ćete jedan deo narukvice ili lančića pokloniti osobi koju volite, a drugi zadržati za sebe. Ljubav je jedinstvena i dragocena, a mi bi trebalo da je slavimo i delimo.”

Slavite sjaj ljubavi ove sezone. Od malih znakova pažnje do modernih, romantičnih poklona odabranih sa pažnjom koje ćete za Dan zaljubljenih predati u dobro poznatoj plavoj kutiji ili kesi sa sjanim labudom!

Od 08. do 14. februara, za kupovinu Swarovski proizvoda u iznosu preko 15.000,00 dinara poklanjamo Vam romantične “Cupid” minđuše (6.900,00 dinara) u obliku srca. Iznenadite vaše voljene!

Cupid GIFT valentine