“Amarah” – Novi dekor za sofisticiranu gastronomiju i nežne boje na stolu

01.08.2014.

Elementi prirode, zemlja, vetar, voda i vazduh su poslužili kao inspiracija Villeroy & Boch-u za novi dekor „Amarah“, koji je napravljen u skladu sa trenutnim načinom ishrane i trendovima sofisticirane gastronomije.

Amarah2

„Amarah“ dodaje senzualne boje i karakterističnu jednostavnost izrade modernom ugostiteljstvu. Poseduje prirodnu paletu nijansi u strukturi zemlje, koje podsećaju na pustinjsko sunce, kao i dizajn porcelana izrađen sa vajarskom elegacijom. Iskustvo Villeroy & Boch posuđa vašu hranu će istaći do savršenstva – tiho i samouvereno. „Amarah“ je idealan izbor za bilo koij trend – od gurmanskih restorana sa „a la carte“ menijem do plažnog bara koji služi grickalice.

Amarah4

Svi proizvodi „Amarah“ kolekcije pružaju veliku svestranost i ekspresivnost, a mogu se raznoliko kombinovati, dok žive boje dodaju ključnu karakteristiku – jednostavnost. Koncept samog dizajna odlikuje se optimalno pozicioniranim belim površinama za savršenu prezentaciju posuđa. Tupe, crveno sunce, akvamarin i tera palete boja daju prirodan izgled porcelanu, što pojačava dramatičnost vaše kreativne kuhinje.

Amarah1

Grickalice, predjela i dezerti impresivno su prezentovani na pravougaonim „Amarah“ tacnama i tanjirima od porcelana, dok „napukla“ glazura akvamarin boje dozvoljava da kreativnost na tanjiru dođe do izražaja. Ovo trendi posuđe je upotpunjeno sa šoljama i činijama nežnih, prirodnih tonova.

Amarah3

„Amarah“ se lako kombinuje sa drugim Villeroy & Boch kolekcijama kao što su: „Marchesi“, „Dune“ i „NewWave“.

Celokupna kolekcija se može prati u mašini za posuđe i koristiti u mikrotalasnoj rerni, a u isto vreme odgovara visokim zahtevima i standardima modernih hotela i ugostiteljske industrije.