„Afina“ – taktilno iskustvo neobičnog dizajna

30.05.2024.

Minimalizam nije samo trend, već način života koji je zauzeo mesto u našoj svakodnevici. Na tom talasu stiže „Afina“, nova kolekcija Kristiana Hasa u saradnji sa kompanijom Villeroy & Boch, koja donosi opuštenu i nenametljivu eleganciju u svaki dom.

„Afina“ – taktilno iskustvo neobičnog dizajna

„Afina“ izražava sofisticiranost kroz jednostavne, pažljivo osmišljene, linije i nežne reljefe na svetlo belom Premium porcelanu. Upravo ova suzdržana lepota daje celoj kolekciji jedinstvenost i prepoznatljivost.

„Afina“ – taktilno iskustvo neobičnog dizajna

Izvanredan dizajn i osobena forma

Najupadljiviji element kolekcije „Afina“ je njen specifičan oblik. Povišeni rub tanjira ističe uzbudljivu siluetu koja osvežava modernu „coupe“ formu. Ovo inovativno dizajnersko rešenje doprinosi stvaranju zanimljive igre senki, koja daje iluziju porcelana koji lebdi. Ovaj efekat dodatno pojačava sjajno bela boja koja dodaje čaroliju celokupnoj kolekciji.

Nežan reljef koji ukrašava pojedine delove prati minimalističku filozofiju, jer koncentrično raspoređeni zraci, suptilno prisutni na posuđu, ističu taktilnu dimenziju koja se meko oseća pod prstima. Reljefi su posebno osmišljeni i strateški postavljeni – negde spolja, negde iznutra, u gornjem ili donjem delu posuđa – stvarajući suptilno prefinjen, ali efektan vizuelni doživljaj.

„Afina“ – taktilno iskustvo neobičnog dizajna

 

“Afina je taktilno iskustvo s neobičnim dizajnom,” kaže Kristian Has. “Reljef, povišeni rub i dinamički oblik donose osećajno iskustvo u svakodnevicu. Istovremeno, porcelan dobija lebdeći efekat zahvaljujući izuzetnom obliku tanjira koji do sada nije postojao.”

Proizvedena u Nemačkoj od visokokvalitetnog Premium porcelana, „Afina“ nije samo inovacija u dizajnu, već i u izradi. “Dizajn je u proizvodnji ogroman izazov i vrlo sam srećan što je Villeroy & Boch uspeo da  optimalno implementira moj dizajn,” navodi Has o ovoj saradnji. Zahvaljujući stručnom znanju i vrhunskoj izradi, „Afina“ zadovoljava sve standarde kvaliteta i izuzetne dugotrajnosti.

„Afina“ – taktilno iskustvo neobičnog dizajna

 

Ovo je izuzetno razuđena kolekcija za svaku priliku. Bilo da se radi o posebnim, svečanim događajima ili svakodnevnim trenucima ispunjenim uživanjem, bezvremena, jednostavna elegancija čini je savršenim izborom. Sa minimalističkim, ali izrazito sofisticiranim dizajnom, „Afina“ donosi novu dimenziju svakodnevnom iskustvu postavljanja stola.