Proširenje asortimana – Peugeot kolekcije

10.05.2024.

Nova kolekcija Peugeot proizvoda stigla je u Sun Moon & Stars, donoseći sa sobom francuski šarm i kvalitet po kojem je ovaj brend poznat širom sveta. Mlinovi za biber, so i druge začine, elegantni pribor za vino i posude za pečenje samo su deo asortimana koji čini savršen spoj kvaliteta, elegancije i funkcionalnosti.

Osnovan 1810. godine, Peugeot je postao sinonim za vrhunsku gastronomsku umetnost. Mlinovi za biber i so, zaštitni znak brenda, predstavljaju kulturni artefakt koji nas vodi na putovanje kroz francusku umetnost življenja. Sa svakim okretom, otkrivamo nove ukuse i čaroliju harmonije kuvanja. Uz visokokvalitetne materijale i inovativne mehanizme za mlevenje, kombinujući tradiciju i savremeni dizajn, ovi mlinovi nude nezaboravno iskustvo u pripremanju hrane.

Peugeot asortiman obuhvata i keramičke posude za pečenje koje omogućavaju da stvorimo savršene gastronomske kreacije sa lakoćom. Sa njima imamo jednostavno, zdravo kuvanje i savršeno pečenje, a svojim jakim koloritom idealne su i da se iznesu na sto.

Sun Moon & Stars je vaša destinacija za Peugeot proizvode u Srbiji. Iskusite vrhunski, francuski kvalitet i prepoznatljiv dizajn koji će ulepšati boravak u kuhinji. Posetite našu online prodavnicu ili svratite u naše radnje i otkrijte šta nam sve Peugeot nudi.