Već od sredine sledeće nedelje možete u našim prodavnicama obradovati vaše mališane sa nekim od najnovijih dečjih WMF setova za ručavanje, kao što su:

Shaun the Sheep (za decu 3+) dečji setovi za ručavanje 7 delova – Imenjak britanske serije sa neobičnim idejama je osvojio mnogo ljubitelja u svim generacijma. Dečji set sa njegovim likom savršeno je izbalansiran, ergonomski oblikovan i dizajniran za najmlađe. Nož, viljuška i kašika su veoma funkcionalni sa veselim motivima nepogrešivog šarma.

Maya the Bee (za decu 3+) dečji setovi za ručavanje 7 delova i dečji escajg 4 dela – Ona je klasični motiv. Iako je „Maya the Bee“ izvorno bila kreacija Waldemar Bonselsa i bila glavni lik dečjih knjiga više od 100 godina, postala je poznata kao animirana heroina, a i danas je veoma popularna. Savršen set za male ruke. Maya the Bee, Willi, Flip i ostala družina krase svaku dršku escajga , a svi zajedno inspirišu vreme obroka sa veselim livadskim bojama.

WMF decji setovi za rucavanje

Mickey Mouse (za decu 3+) dečji setovi za ručavanje 7 delova i dečji escajg 4 dela – Mickey Mouse zabavlja decu više od 100 godina svojim nepokolebljivim optimizmom. Ovog mišića zna približno 97% klinaca od 3 do 11 godina, tako da će ovaj set biti prava atrakcija za stolom.

WMF Mickey Mouse decji set

The Little Prince (za decu 6+) dečji escajg 4 dela – Moderna bajka o predivnom putovanju Malog Princa je oduševila generacije širom sveta. Escjag je dizajniran da bude ergonosmkog oblika , do najsitnijih detalja: male ruke mogu da koriste escajg sa lakoćom. Odlična ideja za poklon unucima, kumićima, malim prijateljima i rođacima.

WMF decji setovi The Little Prince

A u nekom budućem periodu očekujemo i sledeće setove:

Princess Anneli (za decu 3+) dečji setovi za ručavanje 7 delova i dečji escajg 4 dela – Lik čarobne princeze Anneli ukrašava drške noža, viljuške i kašike, dokazujući da su zabava i lepi maniri za stolom dečja igra. Zahvaljujući ergonomskom obliku i formi ovaj set je potpuno prilagođen deci tako da ga mogu samomstalno koristiti. Vaše male princeze će voditi računa o ovom setu kao da je pravo blago. A po jedan Swarovski kristal ukrašava dršku kašike i viljuške.

WMF decji set Princess Anneli

Farmily (za decu 3+) dečji setovi za ručavanje 7 delova – Ovde je fokus na escjagu koji je ukrašen životinjskim motivima, a sa kojim će dete naučiti kako da jede. Poseban akcenat je na patkici koja se nalazi na samom vrhu udubljenja kašike, tako da će ona jesti zajedno sa vašim mališanom.

WMF decji set Farmily

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This