Promo akcija Villeroy & Boch hotelskog programa sa 20% popusta na vaše porudžbine – promotivni period traje do 31. januara 2016. godine, a u promociju su uključene sledeće kolekcije prestižnog nemačkog proizvođača Villeroy & Boch:

Bella HoReCa program Villeroy & Boch

Bella – klasičan, mrežasti reljef finog belog porcelana daje ovim tanjirima ekspresivnu pojavu, a vašem gostu pruža osećaj gostoljubivog okruženja koje ima u svom domu.

Corpo HoReCa program Villeroy & Boch

Corpo – kolekcija savršenog belog finiša, pogodna za svaku priliku koja posebno impresionira HoReCa profesionalnce svojim sveobuhvatnim asortimanom.

Easy HoReCa program Villeroy & Boch

Easy – samo ime govori da je ova kolekcija jednostavna, ali i moderna jer svojom raznolikom reljefnom dekoracijom pruža savršene performanse. Sa ovim profesionalnim posuđem podiže se i kult ispijanja kafe na visok, ali funkcionalan nivo, posebno u hotelima, restoranima i kafeterijama širom sveta.

Janda HoReCa program Villeroy & Boch

Janda – kombinuje prirodnu živahnost sa geometrijskom preciznošću, stvarajući suptilno uzajmno dejtsvo kontrasta. Sofisticiran proces proizvodnje elegantno izdiže diskretnu teksturu od glazure kako bi stvorio svetao, plemenit karakter koji će savršeno upotpuniti vašu profesionalnu kuhinju. Stilizovan model ove kolekcije sa dekorom lišća, nežne zelenkaste boje, savršeno se uklapa sa „Janda Diamond“ kolekcijom, diskretno osenčenim „dijamantima“ u istom koloritu, donoseći svežinu na stolu.

Coupole 18-10 HoReCa program Villeroy & Boch

Coupole 18/10 – Villeroy & Boch escajg „Coupole“ klasično je stilizovan escajg savršenih proporcija. Izrađen od 18/10 hromiranog čelika, ovaj escajg će održati svoj kvalitet i sjaj godinama.

Purismo HoReCa program Villeroy & Boch

Purismo – Imati pravu čašu za svako vino je lako sa Purismo kolekcijom. Vodeći somelijeri dizajnirali su 4 čaše koje savršeno odgovaraju širokom opsegu svih sorti grožđa, idealnih da iznesu najfinije arome vina. Ova klasična i funkcionalna kolekcija izrađena od Premium kristala idealna je za sva crvena i bela vina, a može biti dopunjena i čašama za pivo, čašama za kratka i duga pića kao i dekanterom ručne izrade. Jednostavnost kolekcije Purismo čini da ove čaše budu vanvremenski dodatak savršenom ugođaju tokom obeda i opuštajuće večeri.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati na:

Telefon – 011 30 30 010

E-mail – smshoreca@igcoop.com ili office@sunmoon-stars.com

Ili jednostavmo ostavite komentar u nastavku.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This