Uskrs, porodica, proleće, sreća…

Uskrs, kao prolećni praznik, donosi vedre boje raznobojnog, tek propupelog cveća, i različite nijanse zelene, plave i žute boje, kao asocijacije na travu, nebo i sunce na dekorativne detalje kojima treba oplemeniti svaki enterijer, a koje možete pronaći u novim uskršnjim kolekcijama tek pristiglim u naše radnje.

Najvažnije je da unesemo dobro raspoloženje u okruženje svog doma kako bi celokupan ugođaj bio potpun. Razigrajmo maštu i prigodna praznična obeležja naglasimo i tradicionalnim, ali i inovativnim uskršnjim dekoracijama kojima ćemo osvežiti svoju kuću i sto, za svečani porodični obed.

Uskrs-1

Dekorisanje stola uvek je najveselije i najšarenije. Uz pomoć svojih najmlađih ukućana učinimo da on bude svečan, otmen i drugačiji. Toga dana se opustimo i na tren zaboravimo na pravila postavljanja stola. Kombinujmo razne oblike, veličine i boje tanjira  jarkih boja i različitih, razigranih dekora.

Za dekoraciju, najvažnija je mašta, a jedino pravilo je, što šarenije to bolje. Uz malo truda i mašte, a sa mnoštvom motiva iz prirode, bojama proleća i simbolima Uskrsa dodajmo svom domu onaj ugođaj i toplinu koji će ga učiniti idealnim mestom za okupljanje porodice tokom svečanih dana koji nam dolaze.

Uskrs-2

Igrajmo se uskršnjim ukrasima i ornamentima u obliku cveća, zečića, pilića, jaja koje možemo postaviti na stolove i police ili okačiti po kući.

Mislimo i o prigodnim poklonima za svoje najdraže. Predlažemo vam porcelanske kutijice u koje možete staviti slatkiše ili neka druga iznenađenja, ukrasne figurice, kao i šolje sa raznobojnim, veselim motivima. Dečicu možemo obradovati veselim setovima za ručavanje, ramovima za fotografije ili šarenim držačem u koji će staviti uskršnje jaje.

Uskrs-3

Da bismo vam predstojeće praznike učinili prijatnijim, pored novih uskršnjih kolekcija iznenadićemo vas i velikim popustima* na odabrane proizvode koji će doprineti da radost porodičnog druženja bude još veća.

Uskrs - Popust 1
Uskrs - Popust 2

Posetite nas u našim radnjama u Nušićevoj 25 i Bulevaru kralja Aleksandra 86-88 i uživajte u uskršnjoj kupovini.

 

  • Popusti se kreću od 30% – %50% na odabrane proizvode ograničene količine

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This