Da biste u posebnoj večeri vaše maturske proslave zablistali sjajem svetskih zvezda na crvenom tepihu, opredelite se za jednu od predloženih kombinacija Swarovski nakita i istaknite svoju lepotu koja će zaseniti zvezde.

Za sve nežne i romantične devojke koje, inspirisane ranim prolećnim cvećem u lepršavoj odevnoj kombinaciji proslavljaju ulazak u svet odraslih, najbolji izbor je nakit pastelnih boja u nijansama roze ili lavande. Sa nekoliko ležernih i raznolikih komada nakita delovaćete neobavezno, ženstveno i nežno, ali potpuno moderno.

MIRANDA KERR - Swarovski

Ukoliko je vaše opredeljenje jednostavna elegancija, pravi efekat postižete dominantnim minđušama koje se u slapovima prepunim kristala spuštaju na ramena i jednostavnim, neupadljivim lančićem koji će besprekorno istaći dekoltirano poprsje. Uz belasanje transparentnih kristala koji vas vode u svet glamura, ne treba da brinete za odabir garderobe. Mala crna haljina idealan je izbor.

Swarovski Slake

Samosvesna devojka neće odoleti da svoju nadmoć pokaže odabirom raskošnog lančića snažnih boja i niskom fensi raznobojnih narukvica koje predstavljaju kombinaciju ultra modernog i vintage stila. Jarki tonovi krupnog kristala na dugačkoj ogrlici i razigrane nijanse svih boja na nekoliko narukvica pokazaće da je vaš stil, “baš me briga”, savršen izbor za ovo ludo veče.

Swarovski Stardust

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This