Upravo stiglo!

Svetska premijera kod nas – nove kolekcije iz Engleske …

Miranda Kerr glass giftware

Miranda Kerr Glass Giftware – Za sezonu proleće/leto 2016. „Royal Albert“ predstavlja novu kolekciju poklona, u sklopu veoma uspešne saradnje sa Mirandom Ker, koju čine vaze, činije i svećnjak, napravljeni od transparentnog ili blago roze kristala. Kolekciju karakterišu delikatni izrezbareni božuri i leptirići na samom proizvodu koji daju notu glamura i ženstvenosti, kao i stil vašem domu.

Ova kolekcija sadrži i par čaša za šampanjac sa „Swarovski“ kristalima, što ih čini zaista specijalnim poklonom za vama drage osobe.

Pastels

Pastels – „Royal Doulton“ je za 2016. pripremio eksploziju boja i fantastičan dizajn proizvoda za kuhinju. Uticaj proleća i letnje sezone ogleda se u „Pastels“ kolekciji kroz nežne boje, koje su međusobno izmešane. Novi dekor posuđa je topao, ali i upadljiv, i stvara opuštenu sliku svakodnevnog obedovanja sa prijateljima. Set od 5 karakterističnih printova moguće je kombinovati na razne načine, kako bi ih prilagodili svakom enterijeru. Možete se opredeliti za svetlo narandžaste tanjire sa svetlo ljubičastim činijama za tapas ili kombinujte upadljivo crvene šolje sa nežno žutim činijama, ili …

Vera Wang

With Love Nouveau – Cenjeni dar dizajnerke Vere Vang, ekskluzivno dokazuje i njena najnovija kolekcija. Svaki komad elegantnih i prefinjenih aksesoara, nežnih tonova i posrebrenog finiša slavi globalnu ekspresiju ljubavi. Darujte posebnim osobama specijalan poklon koji će oni voleti godinama.

Organza

Organza – Vera Vang preslikava luksuzne nabore sa svojih najcenjenijih venčanica na kolekciju Organza. Do perfekcije oblikovani, visokokvalitetni beli porcelan podseća na bogate strukture i luksuzne slojeve bele organza svile, omiljenog materijala njenog osobenog stila.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This