Od danas, u našim radnjama u Nušićevoj 25 i Bulevar kralja Aleksandra 86-88, upoznajte nove, jesenje kolekcije. Ne propustite da nas posetite, jer će novi artikli oplemeniti svaki prostor u kome se nađu, a poslužiće i kao idealan poklon za svaku priliku.

Nachtmann “Shu Fa” viski set (flaša i dve čaše) ultramodernog dizajna, inspirisan je nežnim, ali snažnim kaligrafskim slikama kineskih planinskih predela. Mladi par umetnika, Mao Churong i Gong Yining, ovom prilikom ukrštaju tradiciju i strast prema inovaciji i savršenom dizajnu. Kolekcija odiše svežom idejom, modernom elegancijom i bezvremenošću.

Nachtmann Shu Fa set za viski

Nachtmann “Square” kolekcija obuhvata celovit koncept, počev od čaša za piće, preko raznovrsnih činija i vaza. Sada je dopunjen tacnama različitih veličina i oblika, jasnog i modernog geometrijskog dizajna. Vešto izbrušen kristal naglašava njegov transparentni sjaj, tako da je pogodan za kombinovanje sa drugim bojama i materijalima.

Nachtmann Square tacne
Nachtmann Square setovi casa

Riedel “Extreme“ kolekcija je dobila ime po svojim ekstremnim konturama. Gornji deo čaše podseća na polirani dijamant koji je najširi na sredini, a ka krajevima se sužava. Ova neobična vizuelna projekcija daje vinu dovoljno prostora da diše, što čini da ga degustiramo u svoj njegovoj punoći, a klasičan izgled čaše čini je apsolutno prilagodljivom svakoj prilici.

Riedel Extreme setovi casa

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This