6 novih “Mini Vaza”

Uspešna kolekcija Rosenthal mini vaza iz 2012. godine, koje čine minijature dobro poznatih klasičnih modela, kao što su „Phases“ ili „Fast“ vaze, 2014. godine proširena je sa 6 novih oblika, napravljenih od belog porcelana: „Fun o’fant“ i „Troll“ Johana van Luna, „Punktrelief“ Tapio Wirkale, „Suomi“ Timo Sarpaneve, „Portica“ Jana van der Varta i „Conio“ Mihela de Lučia. Bilo da predstavljaju aranžman sa jednim cvetom ili su deo grupe, ove vaze od 8 ili 11cm uveličaće svaku postavku stola, vitrinu ili okvir kamina i biće poklon koji impresionira svakoga.

Mini vaze

Novi dekor, stari model – „Maria Pink Rose“

Model „Maria“ nastao je još daleke 1916. godine, a ime je dobio po supruzi i velikoj ljubavi osnivača kompanije Filipa Rozentala. Za više od 100 godina doživeo je oko 200 dekora i preko 15 miliona prodatih tanjira, što predstavlja izuzetnu istoriju ovog porcelana. 2014. godine ovaj najčuveniji model dobija cvetni, romantični dekor, koji je ukrašen prelepim baštenskim ružama roze boje, narom i svežim belim radama. Glatke, mekane latice i nežni koloriti odišu svetlim prostorom i bude čežnju za toplijim danima.

Maria Pink Rose servis        Maria Pink Rose soljice

Poklon sa puno ljubavi – „Love Love“ vaze

Novi model vaza izrađen je u tri veličine: 10,5cm, 22cm i 29cm, a svaka od njih ima različite ljubavne poruke urezane u beli porcelan, što će učiniti da srca razigrana ljubavlju zadovoljno biju u ritmu strasti.

Love Love vaza

Kolekcija „Mesh“

Španska industrijska dizajnerka Gema Bernal pronalazi inspiraciju za nove kolekcije porcelana u intenzivnom dijalogu sa najboljim španskim šefovima i školama kuvanja. Njena saradnja sa kompanijom Rosenthal proizvela je inovativnu kolekciju za ručavanje bogatu specifičnim detaljima i model koji ima individualne svestrane osobenosti koje se lako kombinuju.

Mesh servis

Kolekcija za najmlađe

Trodelni setovi (plitki tanjir, duboki tanjir i šolja) vode decu u njihove omiljene fantazije: veliku avanturu u zabavnom parku ili potragu za zakopanim blagom.

Deciji setDeciji set pirat

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This