Promocije Sun, Moon & Stars

Svima su dobro poznate i uvek željno iščekivane promocije koje organizujemo u periodu proleće/leto.

Ove godine, sa snažnom energijom, mnogobrojnim idejama i velikim brojem izuzetno atraktivnih proizvoda koje vam nudimo po izuzetno pristupačnim cenama, verujemo da ćemo zadovoljiti sve vaše potrebe i želje i omogućiti da opremite vaš prostor življenja, unesete malo promene u njega, ali i da obradujete svoje drage prijatelje divnim poklonima.

Mart mesec biće period promocije ČAŠA u kome vam nudimo setove kristalnih čaša više proizvođača za sve sorte vina, kao i čaša za viski, ljuta pića, vodu, pivo, sokove i ostale napitke.

Setovi casa

April mesec je rezervisan za promociju ESCAJGA kada ćete moći kupiti komplete pribora za ručavanje, proizvođača Villeroy & Boch i WMF, za 6 osoba, od 24 dela ili 12 osoba, od 60 delova po veoma pristupačnim cenama, već od 6.600,00 dinara.

WMF Miami

Takođe, tokom marta i aprila meseca, za porudžbine odabranog posrebrenog i srebrnog escajga čuvenog nemačkog proizvođača „Robbe & Berking“, odobravamo popust veći od 20%.

AvenueBelvedereAlt-Faden

Maj mesec donosi promociju vrhunskog PORCELANA, setova za ručavanje za 6 osoba sa šoljicama za kafu, svetski poznatih proizvođača „Rosenthal“ i „Villeroy & Boch“, kada će „Rosenthal“ kolekcija „Culture“ od 30 delova koštati samo 31.000,00 dinara.

Culture

U junu mesecu iznenađujemo vas promocijom brojnih funkcionalnih i dekorativnih SITNICA neophodnih svakom domaćinstvu, poput vaza, svećnjaka, ramova za fotografije, šolja, kuhinjskih pomagala i ostalih kućnih aksesoara, kojima ćete dopuniti postojeće kolekcije.

Aksesoari

Nadamo se da ćemo nastupajućim promocijama, širokim asortimanom ponuđenih proizvoda, ekstra popularnim cenama i vrhunskom uslugom koju nudimo i nadalje ostati vaše omiljeno mesto kupovine.

Vaš Sun, Moon & Stars

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This