Nove kolekcije kristala i porcelana igraju se bojama i cvetnim dekorima, kao i besprekornim sjajem u mešavini raznolikih tekstura.

Villeroy & Boch zakrivljenim oblicima modela “Flow” dodaje delikatni i životni cvetni dekor, poput najfinijeg veza, čineći da u primamljivoj eleganciji uživamo sa stilom, od jutra do večeri.

Kolekcija “Artesano Flower Art” poziva nas da dosegnemo granice svoje kreativnosti i da sa neobičnom kombinacijom upadljivih, maštovitih cvetova i modernog dizajna posuđa oneobičimo svoj sto prilikom zajedničkog uživanja sa prijateljima u lepoti življenja.

Rosenthal kao omaž osnivaču Bauhausa, Valteru Gropijusu, predstavlja “Tac Stripes 2.0”, savremenu reinterpretaciju, u kojoj se prepliću fine linije sa mat i sjajnim površinama, stvarajući moderan i urban dekor, koji u kombinaciji jedinstvenih struktura i materijala donosi na naš sto savršeno otmenu postavku.

Nachtmann “Hikari” vaza je dizajn umetnika Yuumi Abe i inspirisana je kontrastom između gradske gužve i mirnih japanskih bašta, a karakteriše je interesantna refleksija svetlosti zbog svog specifičnog oblika.

Južno od Australije se nalazi ostrvo Tasmanija, koja ima naizgled beskrajna lila polja lavande, koja su poslužila kao inspiracija australijskom dizajneru Oliver Bryantu u stvaranju kolekcije „Jules“ za Nachtmann. Fine linije grančica lavande reflektuju se u ovom dizajnu i prave lepo, elegantno prelamanje svetlosti.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This