U želji da razrešimo Vašu nedoumicu koji pokloni su za svadbenu proslavu, predlažemo Vam sledeće:

Ukoliko mladi bračni par počinje zajednički život u sopstvenom domu, on je najčešće nedovoljno opremljen, tako da će im za prve korake biti neophodni osnovni predmeti za dobro organizovanje domaćinstva.  U tom slučaju opredelite se da poklonite neki od setova bazičnih tanjira (plitki, duboki, mali), modernog, neutralnog dekora, uklopivih u svaki enterijer. Takve starter setove, idealne kao poklon, nudi Vam „Villeroy & Boch – Vivo” po veoma pristupačnim cenama.

New Fresh Basic set 30 delova – 6 x veliki plitki tanjir, 6 x mali plitki tanjir, 6 x duboki tanjir, 6 x šoljica/tacnica za kafu je 14.045,00 dinara.

Kao idealan dodatak ovoj kolekciji je escajg set od 30 delova za 6 osoba iz kolekcije “Voice Basic” po ceni od 6.327,00 dinara.

Mišljena ste da je belo dosadno i da u novi život treba uneti više boja i radosti. Imamo rešenje – Rosenthal „Colour game“ set 18 tanjira donosi eksploziju mediteranskih boja i unosi poseban šarm u kuhinju. Cena – 18.625,00 dinara.

Za urbane mladence predlažemo moderni servis za ručavanje kompanije Rosenthal, „Suomi Ardesia“ koji za inspiraciju ima glatke oblutke sa obala Finske.

Ovaj put budite drugačiji i izbegnite kliše poklanjanja vinskih čaša ili čaša za vodu, kupovinom čaša atraktivnog oblika za rakiju ili druga ljuta pića od voća, kao i čaša za martini i likere, za konjak ili šampanjac bićete originalni, a svesni da će Vaš poklon uvek zatrebati. Naš predlog su Riedel kristalne čaše u setovima od po 2 komada.

Za NJU                                                                                                 Za NJEGA

Vaze mogu biti prava remek dela skulpturalnosti, i bez cvetnih aranžmana predstavljaju ukras svakog prostora, a vaze koje Vam predstavljamo svojom tradicijom garantuju kvalitet i vrednost koja se generacijski prenosi.

Rosenthal „Triu“ vaze su izrađene od stakla, u vešto prepletenim i povezanim formama. Vaze su modernog i nesvakidašnjeg dizajna, koji će oduševiti svakog novog vlasnika.

Blumarine vaza kolekcije „Fresh Joy“ uklopiće se u svaki enterijer zahvaljujući blagom koloritu i mekom obliku.

Richard Ginori vaze dekorativnog reljefa oplemenjuju prostor u kome se nađu.

Villeroy & Boch kolekciju „It’s my match“ su dizajnirali mladi za mlade. Može se koristiti za doručak ili užinu, poslepodnevnu kafu ili za nedeljno uživanje sa prijateljima. Jedinstven izgled, sa bojama u trendu i modernog oblika sa reljefnom strukturom, koja je inspirisana prirodom, čini je idealnom za mlađe parove. Kolekciju čine 4 multifunkcionalana artikla (duboka činija, činija za serviranje, šolja i tanjir).

Roberto Cavalli setovi šoljica i tacnica za čaj i kafu veselih pastelnih boja u roze i plavoj nijansi biće idealni pokloni za početak zajedničkog dana tek venčanim parovima.

I na kraju, ali ništa manje bitno, jer bez toga ne možemo zamisliti nijednu kuhinju – šerpe. WMF setovi idealni su pokloni jer se u svakom setu nalazi po nekoliko šerpi različitih dimenzija, koje mogu poslužiti za pripremu svakog jela.

Za koji god predlog da se odlučite, izbor će biti pravi, jer će dugo ostati u sećanju.

Odaberite poklon iz naše ponude kao idealan spoj elegancije, kvaliteta i tradicije, koji će omogućiti mladencima novu i lepšu dimenziju života.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This