Mladenci

Mladence proslavljaju supružnici u prvoj godini braka, tj. oni koji su se venčali posle 22. marta prethodne godine.

Stari je običaj da se novovenčani parovi posećuju na Mladence i da se na taj dan darivaju poklonima, kako bi što uspešnije i spremnije započeli bračni život. Sa druge strane, taj praznik je, pretpostavlja se, izabran jer predstavlja početak proleća i buđenja života u prirodi, što je simbolika nastajanja i rađanja novog braka.

Mladenci su poseban praznik i zato se potrudite da i vaš poklon bude takav. Budite originalni, drugačiji i odaberite ono što je preko potrebno mladencima, a o čemu, u prvim danima planiranja zajedničkog života, nisu preterano razmišljali.

Neka poklon bude praktičan, koristan, upotrebljiv i dekorativan, jer će mladom bračnom paru porodični život učiniti prijatnijim i lakšim. Dajemo nekoliko predloga za poklone vašim mladencima:

Pribor za ručavanje je nešto bez čega se ne može zamisliti ni jedan obed, pa stoga neophodan i neizostavni deo svakog domaćinstva. WMF ima veliki izbor pribora za ručavanje izrađenih od kvalitetnog, istrajnog  hromiranog čelika u setovima od 24, 30 i 60 delova. A cene se kreću od 12.870,00 dinara.

Pokloni za mladence

Takodje, neophodni su i setovi za ručavanje. Za početak možete kupiti servise za 4 ili 6 osoba, a oni neka ih kasnije dopunjuju. U našim prodavnicama ćete pronaći veliki izbor setova, različitih proizvođača po veoma povoljnim cenama, i to već od 12.936,00 dinara.

Pokloni za Mladence

I uvek potrebne šoljice za kafu, kako bi im svaki dan započinjao sa osmehom. Prvi put kod nas, nova linija Villeroy & Boch-a „Galo Design“ neodoljivi, beli, svedeni porcelan. Cena seta od 2 šoljice za kafu od 1.227,00 dinara.

Pokloni za Mladence

Čaše – koliko god da ih imate, nikada dosta. Zato nećete pogrešiti ukoliko im za Mladence kupite još jedan set čaša. Obavezno kristalnih, zbog njihove finoće i osećaja koje stvaraju kada ih držite u ruci. Bilo da su to čaše za vino, viski, vodu, sok, pivo, rakiju, koktel čaše … – sve ćete na jednom mestu naći kod nas. A cene? U odnosu na kvalitet koji nudimo više nego povoljno! Setovi od 4 čaše se kreću od 2.168,00 dinara.

Pokloni za Mladence

I naravno čaše za šampanjac …

Pokloni za Mladence

Jedan od džoker poklona za Mladence su šarene činije veselog dizajna, različitih oblika i dimenzija, koje su višenameski proizvodi, jer se mogu koristiti kao dekorativni, ali i funkcionalni predmet za serviranje hrane. Iste se mogu iskoristiti kao činija za voće ili slatkiše, ali i za cveće ili sveće. Kombinacije su zaista raznovrsne. Cene od 1.690,00 dinara.

Pokloni za Mladence

Pretpostavljamo da ste, kao bliži član porodice ili prijatelj mladenaca, upoznati sa osnovnom organizacijom življenja mladog bračnog para, te ukoliko smatrate da poseduju najosnovnije kuhinjske predmete, opredeljenje da se pokloni neki od dekorativnih predmeta dobar je korak. Ramovi za fotografije kao večna uspomena odabranih momenata života, svećnjaci raspoređeni u paru, prigodne figure koje simbolišu zajedništvo, podjednako su dragoceni u svakom domu, oplemenjuju prostor, a svojim izgledom mogu se uklopiti u svaki enterijer. Cena posrebrenih ramova Vere Wang se kreće od 4.420,00 dinara.

Pokloni za Mladence

I ne zaboravite nikako na vaze. Koliko god da ih imamo, nedovoljno je. Bilo da su od porcelana ili kristala, čak i kad u njima nema cveća, deluju kao remek dela vajarske umetnosti i prostor dnevnog boravka čine atraktivnijim, a odmor u njemu prijatnijim. Kristalnu vazu Nachtmann „Saphir“ 21cm, možete kupiti za samo 1.794,00 dinara.

Pokloni za Mladence

Koji god izbor da učinite, pravi je …

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This