Top 3 Swarovski modela za matursko veče

20.05.2015.

Da biste u posebnoj večeri vaše maturske proslave zablistali sjajem svetskih zvezda na crvenom tepihu, opredelite se za jednu od predloženih kombinacija Swarovski nakita i istaknite svoju lepotu koja će zaseniti zvezde.

Za sve nežne i romantične devojke koje, inspirisane ranim prolećnim cvećem u lepršavoj odevnoj kombinaciji proslavljaju ulazak u svet odraslih, najbolji izbor je nakit pastelnih boja u nijansama roze ili lavande. Sa nekoliko ležernih i raznolikih komada nakita delovaćete neobavezno, ženstveno i nežno, ali potpuno moderno.

MIRANDA KERR - Swarovski

Ukoliko je vaše opredeljenje jednostavna elegancija, pravi efekat postižete dominantnim minđušama koje se u slapovima prepunim kristala spuštaju na ramena i jednostavnim, neupadljivim lančićem koji će besprekorno istaći dekoltirano poprsje. Uz belasanje transparentnih kristala koji vas vode u svet glamura, ne treba da brinete za odabir garderobe. Mala crna haljina idealan je izbor.

Swarovski Slake

Samosvesna devojka neće odoleti da svoju nadmoć pokaže odabirom raskošnog lančića snažnih boja i niskom fensi raznobojnih narukvica koje predstavljaju kombinaciju ultra modernog i vintage stila. Jarki tonovi krupnog kristala na dugačkoj ogrlici i razigrane nijanse svih boja na nekoliko narukvica pokazaće da je vaš stil, “baš me briga”, savršen izbor za ovo ludo veče.

Swarovski Stardust