POP event – Swarovski

10.04.2014.

U sredu, 9. aprila 2014. godine kompanija „Sun, Moon & Stars“ predstavila je novu kolekciju nakita „Swarovski“ za sezonu proleće/leto 2014. godine koju su promovisale uspešne i ugledne dame našeg kulturnog i javnog života.

Austrijska kompanija „Swarovski“, najveći i najznačajniji proizvođač kristala u svetu, svojom magijom, senzualnošću, blještavim sjajem ukrašava našu odeću i nakit, modne detalje i predivne objekte, a svojim spektakularnim doživljajem, verni je pratilac veličanstvenih filmskih zvezda i javnih ličnosti.

Trend “Tribal Glam” koji je dominantan u ovoj sezoni, a koji nosi u sebi kreativni sudar mnogih jedinstvenih i suprotstavljenih stilova u mešavini raznih etničkih kultura i tradicionalnih tehnika, ističe modernost i ženstvenost, kao i damu sa stilom koja je svoja, elegantna i duhovita, poštovana i vredna divljenja, kakve su bile i Jadranka Jovanović, Branka Pujić i Anđela Jovanović, Nina Janković, Milica Zarić, Ana Stanić, Ivana Zarić, Sanja Purić, Ivona Pantelić, Jelena Gajšek, Vesna Mandić, Aleksandra Gudelj i Dragana Ćosić, koje su promovisale ovu kolekciju nakita.

VID_4877