Poklon za 8. mart

25.02.2016.

Međunarodni dan žena ili u narodu poznatiji kao Osmi mart, dan je posvećen ženama i slavi se svake godine 8. marta.

Iako se uglavnom obeležava poklanjanjem cveća i slatkiša, želimo da vam pomognemo da izađete iz klišea i budete originalni. Pored ljubavi, pažnje i vremena, Vašoj dragoj dami, bilo da je u pitanju baka, majka, sestra, žena ili devojka, za 8. mart darujte originalne, vesele, koloritne poklone koji će je izuzetno obradovati. U „Sun, Moon & Stars“ prodavnicama u Beogradu, u Nušićevoj 25 i Bulevaru kralja Aleksandra 86-88, svaki poklon ostaviće nezaboravan trag. Povodom Dana žena za Vas izdvajamo:

Hutschenreuther vaze

Hutschenreuther kolekciju “Green Garden” vaza koja predstavlja simfoniju materijala, oblika i dekoracije, a koja će doneti razigranost cvetne bašte i učiniti srećnim onoga ko je dobije na poklon.

Villeroy & Boch cinijice

Villeroy & Boch cvetne činijice različitih oblika i veličina osim što će dekorativno blistati na stolu imaće i višestruke praktične namene.

Villeroy & Boch solje

Od sredine sledeće nedelje nam se pridružuju Villeroy & Boch šolje „New Wave Caffe Animals of the World“ za 2016. godinu na kojima je oslikan novi vodeni svet. Društvo će nam praviti narandžasto-bela riba Klovn, koja se proslavila u crtanom filmu „Nemo“, riba Hirurg koja se pojavljuje u jarko plavoj boji sa crnim i žutim linijama, zatim zeleno-žuta riba Papuča(Jezičak) i na kraju elegantna Mavarka crno, žute i bele boje.

Royal Albert

Za sve nežne, vesele dame koje se raduju životu i sitnicama pravi poklon za 8.mart će biti neka od kolekcija Royal Alberta, koje nose sa sobom poruku da se više posvetimo sebi, odmoru i uživanju. Bilo da je u pitanju trodelni set (šoljica, tacnica i tanjir) ili etažera, bokali za čaj, krimeri,… ovi artikli su u isto vreme dekorativni i funkcionalni.

Swarovski nakit

Swarovski nakit uvek je bio dobitna kombinacija kada je poklon u pitanju. U Knez Mihailovoj 25 i Delta Citiju od 26.02. do 08.03. za svaku kupovinu u iznosu preko 15.000,00 dinara poklanjamo predivne minđuše, koje su dodatak već postojeće popularne „Harley“ kolekcije i novitet za sezonu proleće/leto 2016. godinu.

8.mart Swarovski