Nove kolekcije Swarovski nakita u našim radnjama

07.08.2019.

Odbljesak kristala, osvetljeni zracima sunca, pokazaće na vašem telu neslućenu lepotu svih valera nebeskog kolorita.

Pred vama je nakit velikih mogućnosti: uvek aktuelan, upečatljiv, magnetski privlačan, nošljiv u svakoj prilici, zahvalan za kombinovanje.

nove kolekcije Swarovski

Swarovski predstavlja kolekciju sačinjenu od modernih, smelih, svežih, neobičnih komada nakita koji se ležerno mogu nositi tokom celog dana, ali  i u posebnim večernjim satima. Kombinovane sa postojećim omiljenim komadima, nove kolekcije nosite na svoj način, jer samo tada će one govoriti o vašem jedinstvenom stilu.

Nova kolekcija je inspirisana magičnim i mističnim svetom tarot simbola i kristala. Lastavice, pikovi, svevideće oči i novi trend pokreta ruke su uvršteni u nove smele siluete koje su ukrašene skrivenim detaljima koje ćete primetite samo ako se zagledate.

nove kolekcije Swarovski

Za samouverene, odlučne, odvažne dame koje čvrsto stoje na zemlji sa glavom u oblacima, ovo je idealan izbor.

Neverovatno snažnog utiska, dominantnih detalja, ekstremno moderni, a u isto vreme konceptualno jednostavni i minimalistički, ovi komadi Swarovski nakita predstavljaju pravo osveženje.

nove kolekcije Swarovski

Stare kolekcije koje ste obožavali, ali sada sa krupnijim kristalima i novim kopčanjem, ali i novim bojama ove sezone su u trendu i učiniće vas damom koja živi u sadašnjem trenutku.

nove kolekcije Swarovski

Uz Swarovski zasijajte malo ili mnogo, kako god izaberete, sa kombinacijom kolekcija koje odgovaraju vašem stilu ili trenutnom raspoloženju. Kombinujte boje, igrajte se oblicima, opustite se u mix & match varijacijama i sijajte –  svakoga dana, od jutra do mraka.