Kolekcija “Love Knots” kompanije Wedgwood je najprodavanija kolekcija poklona za mladence čuvene dizajnerke Vere Wang, koja je došla na ideju da istu kolekciju oboji u zlatno, u skladu sa aktuelnim modnim trendovima i napravi novu kolekciju. Novi artikli imaju zlatni mat finiš, elegantan i jednostavan dizajn, čineći ih tako klasičnim i bezvremenim. Nova „zlatna“ kolekcija koju čine ramovi za fotogarfije, svećnjaci, damsko ogledalce, kutija za nakit, set servera i set čaša za šampanjac, je savršena kao poklon za bilo koje specijalne prilike kao što su venčanja, godišnjice, rođendani ili dan zaljubljenih, a svaki artikal ima svoje ukrasno pakovanje (kutiju), boje lavande.

Love Knots Gold

Ovog puta poznata dizajnerka nije zaboravila ni naše najmlađe, tako da je kolekciji „Infinity“ pridodala i kutiju za zubić/uvojak, zvečku, escajg za najmlađe … sve urađeno u posrebrenju, sa finim oblim linijama.

I još jedna kolekcija za najmlađe, Peter Rabbit, je proširila svoj asortiman sa novom muzičkom kutijom i kutijicom za prvi zubić ili prvi pramenčić…

Peter Rabbit i Infinity

Kraljevski proizvođač ekskluzivne stone srebrnine, kompanija Christofle, uzdrmao je klasična pravila i stroge propise postavke stola svojim novim konceptom „Mood“, koji korača ispred vremena. Neobično dekorativan i skulpturalno kompaktan, aerodinamičan i univerzalan, metalni jajoliki oblik proizvoda u unutrašnjim pregradama od orahovog drveta, krije posrebreni pribor za ručavanje za šest osoba. Predviđen za iznenadne večere i rasterećene brančeve, „Mood“ za stolom donosi dobru gozbu i momente za pamćenje, kao i avangardnu viziju opuštene zabave koja će biti elegantna i otmena.

Novi, odvažni i avangardni način luksuznog življenja u svakodnevici nudi nam više od običnog escajga, jer je zamisao da postane dekorativni predmet, ukras kuhinje ili dnevne sobe. Totalno aspirativan, eliptičan i brilijantan. Izgleda tajanstveno u svojoj novootkrivenoj funkciji.

U našoj radnji u Nušićevoj 25 od 25. novembra!

Christofle Mood

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This