Swarovski satovi
Swarovski satovi

Swarovski -​Sa novim idejama, novom energijom i novim ciljevima ulazimo u jesen/zima 2020. sezonu u kojoj nam Swarovski predstavlja brojna iznenađenja. Nove Swarovski kolekcije sadrže jednostavnost dizajna koji je univerzalan i vanvremenski, primeren svakoj dami i svakoj prilici, oličen je u kolekciji „Twist“, koja vraća prepoznatljivost i trajne vrednosti, omiljene kod Swarovskog. Sa ovim nakitom, komadno ili u setu, elegancija i otmenost postaju zaštitni znak svake žene, a diskretno belasanje kristala ističe njihovu posebnost i otkriva sklad unutrašnje lepote. Posebno popularna kolekcija satova „Crystalline Chic“  u kućištu od hromiranog čelika prostire 1000 kristala, čije presijavanje emituje sklad energije i lepote ističući ženstvenost i eleganciju. Narukvice od hromiranog čelika ili roze pozlate sa ciferblatom i kristalima u više boja, omogućavaju da izaberemo onaj poseban komad koji će nas uvesti u novo, svetlije i bolje vreme.

Frozen 2 - Swarovski kolekcija​Prevrednovavanje sistema vrednosti dovelo je do evociranja uspomena na omiljene junake animiranih filmova i vraćanje u neke lepše i bolje svetove, pa je sa prošlogodišnjom svetskom premijerom crtanog „Frozen 2“ Swarovski predstavio nove izvedbe kristalnih figura popularne Else, Kristofa i Olafa. Takođe, ostajući veran znamenitim likovima iz filmskih klasika, ove sezone dopunjena je plejada grandioznih figura čuvenih junaka iz epskog naučno-fantastičnog serijala „Star Wars“, ali i predstavljena ekskluzivna kolekcija nakita koja prati svetsku premijeru nastavka avantura popularne „Wonder Women“.

Swarovski - "Twist" - Set lančić i minđuše
Prevrednovavanje sistema vrednosti dovelo je do evociranja uspomena na omiljene junake animiranih filmova i vraćanje u neke lepše i bolje svetove, pa je sa prošlogodišnjom svetskom premijerom crtanog „Frozen 2“ Swarovski predstavio nove izvedbe kristalnih figura popularne Else, Kristofa i Olafa. Takođe, ostajući veran znamenitim likovima iz filmskih klasika, ove sezone dopunjena je plejada grandioznih figura čuvenih junaka iz epskog naučno-fantastičnog serijala „Star Wars“, ali i predstavljena ekskluzivna kolekcija nakita koja prati svetsku premijeru nastavka avantura popularne „Wonder Women“.
Leo, Virgo, Libra i Scorpio Swarovski Kolekcije

„Zodiac“ lančići, sa kristalnim priveskom stilizovanog horoskopskog znaka, donosi 12 simbola koji ispisuju tajnovitošću naš životni Univerzum. Bilo da verujemo u planetarne ispise naše sudbine, bilo da smo mišljenja da je sami određujemo, kao divan ukras našeg poprsja ili kao inovativan poklon, ovi lančići su savršen izbor. Uvek su želje i stremljenja ka sreći, radosti, veselju, prosperitetu, uspehu bile naše životne vodilje.

Popularna kolekcija „Symbol“ nastavlja svoj život sa svim poznatim simbolima, poput deteline sa četiri lista, zvezde, polumeseca, Fatimine ruke, beskonačnosti, keltskog drveta večnosti, svevidećeg oka ili istočnjačkih motiva bude, slona, mandale, lotosa, znaka om i dr. Neka bar jedan od ovih izuzetnih kristalnih simbola bude i naš zaštitnik ove sezone.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This