Odbljesak kristala, osvetljeni zracima sunca, pokazaće na vašem telu neslućenu lepotu svih valera nebeskog kolorita.

Pred vama je nakit velikih mogućnosti: uvek aktuelan, upečatljiv, magnetski privlačan, nošljiv u svakoj prilici, zahvalan za kombinovanje.

nove kolekcije Swarovski

Swarovski predstavlja kolekciju sačinjenu od modernih, smelih, svežih, neobičnih komada nakita koji se ležerno mogu nositi tokom celog dana, ali  i u posebnim večernjim satima. Kombinovane sa postojećim omiljenim komadima, nove kolekcije nosite na svoj način, jer samo tada će one govoriti o vašem jedinstvenom stilu.

Nova kolekcija je inspirisana magičnim i mističnim svetom tarot simbola i kristala. Lastavice, pikovi, svevideće oči i novi trend pokreta ruke su uvršteni u nove smele siluete koje su ukrašene skrivenim detaljima koje ćete primetite samo ako se zagledate.

nove kolekcije Swarovski

Za samouverene, odlučne, odvažne dame koje čvrsto stoje na zemlji sa glavom u oblacima, ovo je idealan izbor.

Neverovatno snažnog utiska, dominantnih detalja, ekstremno moderni, a u isto vreme konceptualno jednostavni i minimalistički, ovi komadi nakita predstavljaju pravo osveženje.

nove kolekcije Swarovski

Stare kolekcije koje ste obožavali, ali sada sa krupnijim kristalima i novim kopčanjem, ali i novim bojama ove sezone su u trendu i učiniće vas damom koja živi u sadašnjem trenutku.

nove kolekcije Swarovski

Zasijajte malo ili mnogo, kako god izaberete, sa kombinacijom kolekcija koje odgovaraju vašem stilu ili trenutnom raspoloženju. Kombinujte boje, igrajte se oblicima, opustite se u mix & match varijacijama i sijajte –  svakoga dana, od jutra do mraka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!