Diskutovati na temu o cenama nezahvalno je. Svako od nas ima svoje novčane limite i svoje mišljenje o tome šta je za njega jeftino, a šta skupo, tako da opšteg pravila o „dozvoljenom“ definisanju pristupačnog proizvoda nema. 100 dinara nekome je veliki iznos, a mnogima je 1.000 eura prava sitnica. I ne radi se ovde o bahatosti, rasipništvu, razbacivanju novca onih kojima neki iznosi ne predstavljaju veći izdatak, već samo o količini njegovog priliva, a samim tim i o njegovoj potrošnji. To mi je oduvek bilo jasno, te se nikada nisam sablažnjavala nad rekla-kazala pričama o pojedincima koji su potrošili „basnoslovne“ sume novca na ono što im predstavlja zadovoljstvo. Pa, neka su. Novac je njihov, sami su ga zaradili i imaju pravo da ga potroše onako kako oni to žele. Nemojmo biti licemeri. Nije sva roba za svakoga, nikad bila, niti će biti. I ne zaboravite, veoma je nepristojno ulaziti u tuđi krevet, novčanik i tanjir, tako da informacije o tome, bar sa mnom nemojte deliti.

Nema osobe sa kojom sam razgovarala o svom poslu, a da mi nije rekla: „Pa, tvoja roba je jako skupa“. A ja opet, na glas sada kažem: „Pa, to je relativno“. Logično je, da kada se opredelite da zastupate najznačajnijie svetske kompanije i prodajete njihove proizvode, izrađene ručno ili vrhunski usavršenom tehnologijom, od savršenih materijala, uključujući i plemenite, često limitiranih, numerisanih i personalizovanih edicija, nekada i prema ličnim nacrtima i željama, da takva roba nikada i nikako ne može biti dostupna svima. Ali, takođe ti isti proizvođači savršenih predmeta imaju izuzetno kvalitetne i estetski perfektno uobličene proizvode koji imaju cenu da se sablaznete. Ne njenom visinom, već pristupačnošću. Pokušaću na par primera da razbijem iluziju svima onima koji misle da je u „Sun, Moon & Stars“ prodavnicama sve preskupo.

E, pa dragi moji, kod nas je moguće kupiti proizvode koji su jeftiniji od jedne crvene! O njihovom kvalitetu, u odnosu na sve ono što nam se nudi za slične iznose, neću govoriti – slike će vam pokazati …

do 1.000rsd

do 2.000rsd

do 3.000rsd

do 5.000rsd

do 10.000rsd

Ne znam koliko sam uspela, da svima onima koji misle da je u našim prodavnicama sve preskupo i ne usuđuju se da u njih kroče, pokažem na nekoliko primera da nas se ne treba bojati i da se slobodno možete otisnuti u magični svet „Sun, Moon & Stars“, jer ćete u njemu, u skladu sa sopstvenim budžetom i ličnim novčanim limitima, a u suštini „za svaki džep“, pronaći svu lepotu koja će i vas, ali i one koje darujete proizvodima iz naših radnji učiniti zadovoljnim za ceo život. I što je najvažnije, znamo da ćete nam se uvek vraćati. Svaki put sve zadovoljniji.

Srećno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This