Villeroy Modern grace gray

Ukoliko planirate venčanje, rođendan, godišnjicu, useljenje ili bilo koju vrstu proslave, i želite da za Vaš najsvečaniji dan dobijete poklone koje ste sami odabrali, koji su Vam potrebni, praktični i koje nećete dalje poklanjati drugima nego ćete u njima beskrajno uživati, možete putem, u svetu odavno poznate, personalizovane liste poklona i Vi odabrati predmete po želji za Vaše domaćinstvo.

Uz veliki izbor najkvalitetnijih proizvoda od porcelana, stakla, kristala, srebra i hromiranog čelika najprestižnijih svetskih proizvođača i diskretnu, profesionalnu sugestiju Vašeg ličnog asistenta u luksuznim prodajnim objektima “Sun, Moon & Stars” u Beogradu, možete sačiniti listu želja odabirom odgovarajućih poklona.

Otvaranjem liste poklona dobićete ekskluzivne kartice sa svim podacima naših prodajnih objekata koje, kao obaveštenje, možete priložiti Vašim gostima uz pozivnicu za svečani događaj, čime rodbini i prijateljima olakšavate mogućnost izbora poklona, skraćujete vreme i štedite novac, a takođe, postajete sigurni da ćete dobiti željene poklone.

Ukoliko postoji nedoumica kod opredeljenja za izbor poklona, sugerisaćemo izdavanje novčanog vaučera koji Vam, takođe, omogućava samostalan izbor poklona u određenoj novčanoj vrednosti.

Sve češći je običaj da i domaćini daruju svoje zvanice poklon-uspomenama na svoj svečani dan, a u našim prodavnicama ćete pronaći veliki izbor simboličnih poklona za sve Vaše prijatelje.

Uz srdačne čestitke za Vaš svečani dan “Sun, Moon & Stars” će Vas obradovati luksuznim poklonom, uz mogućnost da Vam i sve odabrane darove dostavimo na željenu adresu.

Ekskluzivno posuđe, servisi, pribor za ručavanje, praktična pomagala za svako domaćinstvo kao i dekorativni predmeti najprestižnijih svetskih proizvođača koji su u ponudi “Sun, Moon & Stars”, zadovoljavaju potrebe najprefinjenijih klijenata koji traže idealan spoj elegancije, kvaliteta i tradicije, a nadamo se da će ispuniti i sva Vaša očekivanja i omogućiti Vam novu i lepšu dimenziju života.

 

FacebookTwitterYou Tube

 

Za detaljnije informacije o asortimanu i mogućnostima otvaranja personalizovane liste poklona obratite nam se direktno, na sledeće adrese i kontak telefone naših maloprodajnih objekata:

  • Nušićeva 25
    Tel: 011 32 20 086
  • Bulevar kralja Aleksandra 86-88
    Tel: 011 30 20 626

ili na e-mail adresu:
weddinglist@sunmoon-stars.com

 

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This