Početak leta nam donosi lepe stvari poput dugih sunčanih dana, prijatnih noći, dobro raspoloženje, ali i sniženje cena. U našim radnjama vas čeka veliki izbor artikala na sniženju po veoma pristupačnim cenama. Prošetajte već danas do nas. Iz ponude izdvajamo:

Nachtmann „Square“  – kristalne tacne različitih dimenzija u sivoj boji. Snižena cena već od 1.100,00 dinara.

nachtmann square smoke tacna

Nachtmann „Ravello“ – crni kristalni svećnjak sa 5 ruku je idealan za sve romantične duše, a svakom prostoru će dati onu posebnu draž.

nachtmann ravello svecnjak

Nachtamnn setovi čaša – setovi od 4 čaše za viski, duga pića, belo i crno vino su na sniženju po ceni već od 1.600,00 dinara.

Nachtmann-Classic casa

Risoli „Sweet“ – kalupi za pečenje raznih slatkiša i slaniša od kuglofa do hleba. Sada već od 700,00 dinara.

risoli modle za pecenje

Rosenthal „Daily Life“ – činije nepravilnog oblika, različitih dimenzija, voli mlađa populacija jer su idealne za serviranje gricklalice ukoliko napravite filmsko veče ili neku pidžama party. A možete ih koristiti i svakodnevno.

daily life cinije

Villeroy & Boch „Colourful Life“ – u zavisnosti od ličnih afiniteta, godišnjeg doba, enterijera, prilike, stila ili kao svesno akcentovanje stola, sve boje su u saglasju i dozvoljavaju opušteno miksanje. Zato ne propustite priliku da po sniženim cenama obojite vaš dom.

colorful life solja

Villeroy & Boch “StoneWare” – kolekcija inspirisana prirodom sa savršenom kombinacijom rustičnog i umetničkog stila. Vintage pojava koja je danas vrlo popularna i moderna, dostupna je u dve boje.  A moderna je i cena … set dva tanjira već od 900,00 dinara dok traje sniženje.

stoneware set 2 tanjira

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This