Crystal Galaxy

Zvezdano nebo nad nama sa beskonačnim svetovima udaljenih nebeskih prostranstava, njihova razoružavajuća lepota i duboka tajnovitost, oduvek su privlačili naše poglede, raspirivali maštu, podsticali na saznavanja i na umetničku inspiraciju. Nepreglednost svoda iznad oblaka i nesaznatljive sile koje njime vladaju, još od pradavnih vremena, magično su budili interesovanja brojnih naučnika, arhitekata, matematičara, fizičara, astronoma, astrologa, umetnika svake vrste, ali i svih nas koji smo u sjaju zvezda tražili beg od stvarnosti, uživali u letnjim sanjarenjima pod otvorenim nebom i večno ostajali zapitani nad tim čudesnim svetom iznad nas.

Osnovna inspiracija za izradu nakita u kompaniji Swarovski u predstojećoj jesen/zima sezoni izvire iz kristalne galaksije – meteora i minerala, sazvežđa i orbita, zvezdane prašine i dalekog, mističnog sjaja koji će sada biti neodvojivi deo naše stvarnosti. Kreativni direktor kompanije Swarovski, Natali Kolin, ističe da je „Crystal Galaxy“ kolekcija savršena tema za igranje sa svetlošću i senkama.

Swarovski je predstavio kristalnu galaksiju sačinjenu od modernih, smelih, svežih, neobičnih komada nakita koji se ležerno mogu nositi tokom celog dana, ali  i u posebnim večernjim satima. Kombinovane sa postojećim omiljenim komadima, nove kolekcije nosite na svoj način, jer samo tada će one govoriti o vašem jedinstvenom stilu. Budite smele ove sezone i dodajte notu zvezdanog glamura vašem izgledu.

Krenimo na putovanje u „Swarovski“ kristalnu galaksiju kroz 4 varijacije:

Zvezde i sazvežđa

Snažna i dominantna kolekcija „Fatal“ svojom jasnom interpretacijom spaja krupne komade sjajnog kristala sa bezvremenom elegancijom perli u novoj i modernoj tehnici bojenja metala (PVD – Physical vapour Deposition). Kristal opervažen zagasitijim bojama jače reflektuje zrake i čini nas zavodljivim i fatalnim, bilo da ove komade nakita nosimo uz farmerke, belu majicu i baletanke, bilo da obučemo najzanosniju večernju haljinu.

Fatal Swarovski

Sa mističnim oreolom, koji kao da se nadvija nad kolekciju „Fantastic“, osećamo svu lepotu zvezda i nebeskih tela u svojim nesaznatljivim putešestvijima po nebeskom svodu. Gradacijski niz tamnih kristala, sivih perli i sitnih transparentnih kristala ističe našu tajanstvenost, a raznovrsnost oblika po veličini i jačini, kao i mogućnost modifikovanja pojedinih komada skidanjem visećih delova, spajanjem i razdvajanjem čine ovu kolekciju izuzetno zanimljivom.

Fantastic Swarovski

Iskričava, razigrana, vesela, inspirisana prazničnom atmosferom, novogodišnjom euforijom, zvezdicama i injem, kolekcija „Fizzy“ klasične je izrade, ali izuzetno savremena po mogućnostima kombinovanja i nošenja koje pruža. Diskretna izrada i blještavi odsjaj zahvalni su za svaku odevnu kombinaciju i svaku priliku i predstavljaju idealan poklon koji će obradovati damu sa stilom.

Fizzy Swarovski

Planete i orbite

Kolekcija „Festival“ odaje počast Supernovi, astronomskom događaju koji se javlja tokom poslednjih evolucionih faza života masivne zvezde, čija su dramatična uništavanja obeležena konačnom titanskom eksplozijom. Savremena kombinacija perli, razasutih kristala i metalnih delova izvijenih u orbitalnu putanju, kao da ističe nizove planeta na svom nebeskom letu. Ovi komadi nude raznolike varijante, jer se lančić može nositi bez priveska, kao ogrlica uz vrat, a na prstenu se sfere mogu postavljati vertikalno ili horizontalno.

Festival Swarovski

Svi delovi “Forward” kolekcije inspirisani su glavnom temom – Kristalnom galaksijom. Krugovi i sfere se prepliću i dopunjuju, plava boja krupnih kristala direktno asocira na nebeski svod, a forma nakita sa rešenjima koji su ove sezone u trendu učiniće nas damom koja živi u sadašnjem trenutku. Ova kolekcija je idealna za sve naše tinejdžerke nemirnog i nestalnog duha, za devojčice koje se još traže, i koje će u igri stilova i veličina stvoriti jedinstveni „look“.

Forward Swarovski

Kosmička noć i magične boje

Deo nove kolekcije inspirisan je nakitom koji je 50-tih godina prošlog veka Swarovski izradio za brend „Christian Dior“ i savršenim Aurora Borealis spektrom boja. Nestvarno magični holografski efekat uliva svoje hipnotizerske i opijajuće nijanse na model nakita organskih linija. Kristali modrocrvenih, zelenih, plavih i ultraviolet nijansi, savršeno iskombinovani i uklopljeni, daju nam nakit velikih mogućnosti: uvek aktuelan, upečatljiv, magnetski privlačan, nošljiv u svakoj prilici, zahvalan za kombinovanje.

Supernova Swarovski

Polarna svetlost kosmičke noći usled enormne jonizacije i pod snažnim uticajem energije brojnih atmosferskih tela emituje svetlost različitih boja i kompleksnosti. Ponoćno plavi, prelivajuće zeleni i lila bordo odbljesak kristala u kolekciji „Cosmic“, osvetljeni zracima sunca, pokazaće na našem telu neslućenu lepotu svih valera nebeskog kolorita. Za samouverene, odlučne, odvažne dame koje čvrsto stoje na zemlji sa glavom u oblacima, ovo je idealan izbor.

Cosmic Swarovski

Carstvo leda

Kolekcije inspirisane dalekim, neistraženim, ledenim prostranstvima majstorskim potezima i preciznom izvedbom postaju ogrlice sa šiljcima, dok se nepravilni zaleđeni oblici iz prirode pretvaruju u tečne viseće minđuše, a providni kristal postaje heroj  zamrznutog univerzuma.

„Savršeno nesavršenstvo“ (Perfect imperfection) jeste koncept koji je vodio modnu legendu Žan Pol Gotjea pri stvaranju “Reverse” kolekcije. Neverovatno snažnog utiska, dominantnih detalja, ekstremno moderni, a u isto vreme konceptualno jednostavni i minimalistički opredeljeni, komadi nakita predstavljaju pravo osveženje. Kaputt kristal, neobične i kompleksne obrade, stvoren u saradnji sa slavnim dizajnerom, usađen je u neponovljive asimetrične metalne forme, tako da ističe posebnost ove saradnje i originalnost svake dame koja ovu kolekciju ponese.

Reverse JPG Swarovski

Za modne sladokusce i trendsetere, za sve one koji prate najaktuelnije svetske hit kolekcije, koji drže korak sa popularnim svetskim zvezdama, predlažemo da svoju kutijicu za nakit dopune sa naslednicom planetarnog bestselera, „Stardust“, „Crystaldust“ kolekcijom koja svojom smelošću ide korak dalje. Kristali više nisu zarobljeni u mrežici, tu su pred nama i možemo ih osetiti pod prstima. Usađeni su inovativnom „crystal rock rolled“ tehnikom, koja spaja moderni progresiv rok i prirodni, mineralni izgled. Narukvice postoje u osam boja i dve forme – efektnijoj spiralnoj i svedenijoj formi otvorene narukvice. Ovi „must have“ komadi savršeni su za međusobno kombinovanje ili uparivanje sa drugim mekim narukvicama, a ne treba posebno isticati da se mogu nositi od jutra do večeri, podjednako atraktivno i uz sportsku, biznis ili večernju odevnu varijantu.

Crystaldust Swarovski

Zasijajte malo ili mnogo, kako god izaberete, sa kombinacijom kolekcija koje odgovaraju vašem stilu ili trenutnom raspoloženju. Tokom dana kombinujte čvrste sa savitljivim komadima i moderan sat; za veče, nanižite narukvice kako bi izgledale kao jedna. Kombinujte boje, igrajte se oblicima, opustite se u mix & match varijacijama i sijajte –  svakoga dana, od jutra do mraka.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This