Svi imamo dileme kada je kupovina poklona za mladence u pitanju, želeći da napravimo pravi izbor i slavljenike učinimo zadovoljnim. Izađimo iz klišea poklanjanja koverte sa novcem, čime naš poklon postaje potpuno bezličan i odmah predat zaboravu.

Toliko je stvari koje će budućim supružnicima biti neophodne na početku zajedničkog života … Pokrenimo se, probudimo kreativnost i poklonimo im nešto po ćemu će nas se sećati, nešto što će trajati, što će svakodnevno koristiti, što će im ulepšavati životni prostor, nešto drugačije, ono što znate da mnogo vole, a ne bi se setili da sami sebi kupe.

Set šerpa/ekspres lonac

WMF Perfect Plus

Pripremanje hrane u ekspres loncu je brzo, jednostavno, zdravo i moderno. Visok pritisak i temperatura skraćuju konvencionalno vreme kuvanja do 70% – a samim time čuvaju oko 50% energije i nutritivnu vrednost namirnica. Idealni su za pripremu svake vrste jela – od povrća, mesa i ribe, do žitarica, mahunarki, ali i supa i variva. Znate i sami koliko će to mladima značiti, posebno kada se porodica proširi.

Set tanjira

GR Maze Denim

Moderna kolekcija setova za ručavanje od 12 delova – za 4 osobe (4xtanjir 28cm, 4xtanjir 22cm i 4xduboki tanjir/činija 18cm) čuvenog šefa Gordon Remzija, savršena je za svakodnevnu upotrebu, kao osnovni set, koji se može dopunjavati. Ukrašena je utisnutim koncentričnim krugovima koji privlače pažnju. Kod nas je možete kupiti u 4 boje: plava, siva, bela i zelena.

Escajg

Sambonet escajzi

Kvalitetan pribor za ručavanje neophodan je svakom domaćinstvu svakodnevno. Sambonet escajzi „Taste“ ili „Frame“ biće pravi ukras na stolu sa svojim minimalističkim dizajnom, uklopivim u svaki stil. Bilo koji izbor da napravite nećete pogrešiti, a za set od 24 dela (za 6 odoba: 6xkašika, 6xviljuška, 6xnož, 6xkašičica) treba da izdvojite samo 8.178,00 dinara!

Kristalne čaše

Vera Wang Infinity

Simbol večne ljubavi, uvezano uže bez početka i kraja, simbol beskonačnosti, detalj koji prati celu kolekciju. Set 2 čaše za šampanjac koje je dizajnirala Vera Wang za Wedgwood neka bude podsetnik mladom bračnom paru da je ljubav jaka i izdržljiva.

Ram za fotografije

Rosenthal Silver Collection

Uhvaćeni i ovekovečeni momenti pretočeni u fotografije neka krase u Rosenthal ramovima police i komode i neka ih podsećaju na beskrajne trenutke sreće i radosti.

Činija

Classic White Villeroy & Boch

Atraktivna Villeroy & Boch činija je moderan, savremen detalj, koji će svakom domu dati notu sofisticiranosti, bilo da se koristi kao dekorativni objekat ili da se iz nje poslužuje hrana. U ponudi je čisto bela činija, kao i  više različitih dekorativnih modela.

Posebni tanjiri

BBQ Passion

Posebni tanjiri sa više pregrada nisu neophodni na početku zajedničkog života, ali su originalan poklon. Villeroy & Boch se potrudio da svako jelo sa roštilja ima poseban tanjir ili činiju u koje će biti servirano. Pored roštilja u ove tanjire možemo servirati sva jela domaće kuhinje i priloge uz njih. Mladencima ostaje samo da uživaju …

Dekanteri i odgovarajuće čaše

Riedel

Neka se vesele, pa neka i popiju koju više. Nije strašno, sve dok to rade na pravi način i sa stilom. Za to se pobrinuo Riedel sa svojim kolekcijama dekantera i čaša za razna pića. Hedonisti sveta su saglasni kako im je Riedel otkrio da vino ispijeno iz njihove čaše ima bolji ukus i balans nego servirano u čašama drugih proizvođača.

Poslužavnik za doručak u kervetu 🙂

WMF posluzavnik

Zar nije originalno – praktičan, kvalitetan, moderan poslužavnik. Sjajna kombinacija drveta i hromiranog čelika, ciljano minimalistički stil sjedinjeni su u WMF poslužavnicima. Velika površina zahvalna je za veće posluženje, a mladencima će biti najvažnije serviranje doručka u krevetu.

Ukoliko nismo uspeli da u vama probudimo ideje za izbor dobrog poklona, već i dalje ostajete pri čvrstom stavu da želite da darujete novac, učinite to na elegantan, otmen, dopadljiv način – uplatom poklon čestitke u bilo kom našem maloprodajnom objektu.

Mladence ćemo posavetovati, da ukoliko ne žele da dobiju ponovljene, nepotrebne ili više puta prepoklonjene darove, svoje želje za potrebnim i omiljenim stvarima mogu pretočiti u listu želja (Wedding list) i rasterećeno čekati svadbeni dan, znajući da će na poklon dobiti sve ono o čemu su maštali.

 

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This