1. Mladi, mlađi, najmlađi…

Sjajni, blještavi, svetlucavi, nasmejani, razdragani meda, sa brojem koji drži u šapicama, idealan je poklon za najmlađe rođendance.

Preslatke kristalne, višebojne figurice veselih, umiljatih životinjica iz kineskog horoskopa, obradovaće svako dete, a njihovim dopunjavanjem dobiće fantastičnu kolekciju.

Lančići i narukvice iz kolekcije „Duo“, sa visećim, raznobojnim privescima u obliku univerzalnih simbola, srca, zvezdice, pahulje, beskonačnosti, toliko su delikatni, diskretni i nežni, da su savršen ukras za vredne školarke.

Mladi, mlađi, najmlađi

  1. Cice tinejdžerice…

Znamo koliko su zahtevne devojčice u „ludim“ godinama i željne da prate trendove, po svaku cenu. A roditelji, naravno, popustljivi i spremni da im ostvare snove. Nema greške ako poklonite vašoj tinejdžerki „Stardust“ narukvicu atraktivne boje, jer je ona savršeno uklopiva u svaki stajling.

Devojke su potpuno odlepile za „Slake Dot“ narukvicama koje se dvostruko obavijaju oko ruke. Atraktivnih boja, sa slapovima kristala u više veličina, oblika i nijansi, ovi komadi potpuni su hit među mladima i oni se jako raduju da ih imaju.

Neka posebna, svečana prilika, a naročito Nova godina, dobar je povod da obradujete mladu devojku „Crystaldust“ narukvicom, praktičnom, blještavom, modernom i elegantnom.

Krupniji kristal na poprsju, svojom lepotom i jednostavnošću, oduševiće mladu damu koja će ga rado svakodnevno nositi, jer je diskretan i jednostavan, a veoma efektan.

Cice tinejdžerice

  1. Studentkinje, naučnice, pametnice…

Nešto drugačije, osobenije estetike, posebnijih zahteva i viših standarda, jesu mlade dame čiji su prioriteti učenje i naučna pregnuća, pa zato za njih predlažemo tananije, utišanije, pročišćenije kolekcije.

Lančići modela „Delta“ izrađuju se u tri boje metala (bela, zlatna i roze) u obliku slova „V“ optočenog nizom sitnih kristala koji belasaju na vratu i divan su ukras uklopiv sa garderobom koja ima izrez, ali još i bolje uz rolke, koje počinju da se nose.

Model „Fresh“ sačinjavaju dva spojena lančića, jedan kraći sa kristalnom kuglicom i duži u obliku blago izvijene linije, koji zajedno deholte čine elegantnijim i otmenijim.

Kolekcija „Funk“, modernih, oštrih linija koje čine trougao uokviren diskretnim, transparentnim kristalima atraktivna je u meri da istakne posebnost osobe koja je nosi. Zato je poklonite, najboljima.

Narukvica „Future“ kao da svojim nazivom usmerava tip devojke kojoj treba da bude poklonjena. Otvorenog, čvrstog oblika u boji modernog roze zlata, sa krupnijim tamnim i svetlim kristalom koji stoje na njenim krajevima, šalje poruku da je damica samosvesna, odlučna, inteligentna i da spremno gleda u budućnost videći u njoj pozitivne vibracije.

Studentkinje, naučnice, pametnice

  1. Trendi, fensi, in…

Ženi je često potrebno da iskorači iz utabanog „koloseka“ nepisanih, a podrazumevanih, uzusa i ovaploti se u svojoj lepoti. Za dame koje ne žele da nakit dominira njima, već da iskazuje njihovu ličnost, a da istovremeno bude u trendu, kolekcija „Cosmic“ je idealan izbor, jer je istovremeno upadljiva i dopadljiva, atraktivna i jednostavna.

„Fantastic“ nakit u kombinaciji krupnijeg tamnog kristala i perli, sa elegantnim spiralnim linijama ispunjenim sitnim transparentnim kristalom i ponekom zvezdicom, najbolje ujedinjuje modu, eleganciju i minimalizam.

Lančić „Flash“ toliko je jednostavan, da dominantno gospodari poprsjem i čini da ostajemo nemoćni pred snagom dame koje ga nosi. Poklonite ga osobi koja voli jednostavnost, odmerenost, sklad i simboliku.

Trendi, fensi, in

  1. Posao, karijera, uspeh…

Nema žene koja se svako jutro ne bori sa dilemom odabira nakita pred odlazak na posao. I gde god radila, i čime god da se bavila, postoje odomaćena, a negde i propisana pravila pojavljivanja na radnom mestu. Svakako da je odmeren, neupadljiv, jednostavan, praktičan nakit uvek dobrodošao, a „Nude“ set, lančić i minđuše, u kome je nežni biser lagano obgrljen sitnim kristalima, predstavlja idealan komplet za odlazak na posao, jer šalje poruku o našoj sigurnosti, profesionalnosti i spremnosti da sa svakim izazovom izađemo na kraj.

„Exist“ ogrlica i narukvica, sa „Infiniti“ simbolom večnosti, podjednako je rasterećena kombinacija, kao i odmerena, a potpuno primerena za posao. Odaberite je za dame koje svojim stavom žele da pošalju poruku da su nezavisne i odgovorne, dobri planeri i vizionari, a istovremeno i osećajni saradnici puni razumevanja za druge.

Kolekcija „Forward“ pripada ženi pred kojom se nikada ne postavlja problem, niti barijera i koja je svojim odlučnim stavom i posvećenošću, sigurna da će sutrašnji dan biti savršen. Obradujte je ovim komadima.

Posao, karijera, uspeh

  1. Otmeno, ozbiljno…

Primetna elegancija, makar i u retkim prilikama, potreba je svake dame, a nakit koji predlažemo vanvremenski je i može se nositi nezavisno od svakog trenda. Kolekcija „Baron“ sa dominantnom narukvicom i krupnim visećim minđušama, savršen je izbor uz svaku večernju haljinu i elegantnu toaletu, a svojom neprolaznošću pokazuje otmenost u svakoj prilici.

Ogrlica „Megan“ u savršenstvu svog sferičnog oblika kristala zarobljenog u lepoti blještavila sitno brušenih kristala predstavlja rasterećeniju verziju nakita za formalne prilike. Idealna je za dame koje žele malo da se „izvuku“ iz potpune strogoće svečane prilike i pokažu da se i sa ležernijim komadom nakita može biti savršeno otmen.

Uvek visoko elegantno, produhovljeno otmeno i sigurno odabrano, jeste ogrlica od bisera koja svakoj dami donosi dobro raspoloženje, savršen osećaj punoće i beskrajnu eleganciju. Ako želite da poklonite otmen poklon, a da ste sigurni da nećete načiniti pogrešku, on je pred vama.

Otmeno, ozbiljno

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This