Dragi naši,

Ove godine predstavljaćemo proizvode koje ćete moći poručiti po povoljnijim cenama i kupiti sa velikim popustima i uštedama.

U nastavku Vam šaljemo ponudu za odabrane artikle koje, po specijalnim uslovima i navedenim cenama, možete poručiti do srede, 25. januara, do 12h.

Za Vaše porudžbine i sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mejl: jelena@igcoop.com ili tatjana@igcoop.com, kao i na broj telefona: 011 30 30 010.

Mariefleur Gris cinija

Villeroy & Boch “Mariefleur Gris” činija od 1,8l biće atraktivan detalj svim ljubiteljima porcelana, jer predstavlja moderan spoj jednostavne bele boje i motiva prolećnog cveća.

WMF drzac za nozeve

WMF-ov držač sa 5 noževa je napravljen od hrastovog drveta, stabilan na svakoj kuhinjskoj podlozi, a proizveden je u Nemačkoj. Oštrice „Spitzenklasse Plus“ noževa su izrađene od specijalnog čelika, a drška od visokokvalitetne plastike, tako da Vam neće klizati iz ruke. Ovaj set ima: 2 x kuhinjski nož (12cm i 20cm), 1 x nož za meso (16cm), 1 x nož za povrće (8cm) i 1 x dvostruko nazubljeni nož za hleb (20cm).

Mariefleur Gris set 30 delova

Villeroy & Boch kolekcija “Mariefleur Gris” kombinuje veseli, romantični dekor sa sofisticiranom jednostavnošću i bezvremenom elegancijom. Set 30 delova od Premium porcelana čine: 6 x ovalni plitki tanjir (29x25cm), 6 x ovalni plitki tanjir (23x19cm), 6 x ovalni duboki tanjir (24x21cm), 6 x šoljica za kafu (0,25l) i 6 x tacnica (16cm).

Wedgwood Vera Wang

Posrebreni ramovi za fotografije (15x10cm) i ukrasne kutije (8×4,5cm), u pet različitih boja, Wedgwood kolekcije „With Love Treasures“ koje je dizajnirala Vera Wang slave jednu od najmoćnijih emocija – ljubav, sa jedinstvenom bojom i zlatnim detaljem, kao simboličnu predstavu ljubavi tokom vremena i širom sveta.

Iskoristite ponuđene mogućnosti i tokom godine obradujte sebe i drage osobe savršenim proizvodima.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This