Predstavljamo Vam proizvode koje možete poručiti po povoljnijim cenama, sa velikim popustima i uštedama, do 22.05. u 12h.

Za Vaše porudžbine i sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mejl: jelena@igcoop.com ili tatjana@igcoop.com, kao i na broj telefona: 011 30 30 010.

French Garden

Villeroy & Boch činije iz kolekcije “French Garden” upotrebite da razveselite jednobojne svakodnevne postavke. Ovom prilikom u specijalnoj ponudi su dve činije: od 0,75l i veća činija od 21cm.

Blumarine i WMF

Vaza “Wild Garden” brenda Blumarine biće pravo osveženje za Vaš dom, kao ukras na stolu, komodi i polici ili ispunjena mirisnim cvetovima.

WMF kolander je pravi HIT artikal, sa neverovatnom cenom! Uvek je potrebno da ga imamo pri ruci: da operemo voće i povrće ili procedimo špagete i testeninu.

WMF

Posebni delovi escajga, kao što su nož i viljuška za ribu, često su nam potrebni, a uglavnom nam nedostaju. Zato iskoristite ovu ponudu i izuzetno prihvatljivu cenu za ovaj WMF set.

Sladoled je jedan od sinonima za leto.  Sa ovom WMF kašikom za sladoled podjednako će uživati i Vaša nepca ali i Vaše oči, jer će kugle biti oblikovane kao u najboljoj poslastičarnici.

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

 

Vi ste uspešno prijavljeni!

Share This